Saltear al contenido principal
Muni I Riscos Campiones D’Espanya, I Dani, Gómez I Tremps, Subcampiones!!! || ¡¡¡Muni Y Riscos Campeonas De España, Y Dani, Gómez Y Tremps, Subcampeonas!!!

Muni i Riscos Campiones d’Espanya, i Dani, Gómez i Tremps, Subcampiones!!! || ¡¡¡Muni y Riscos Campeonas de España, y Dani, Gómez y Tremps, Subcampeonas!!!

Diumenge passat, dia 10 de febrer, va ser històric pel futbol sala femení català amb una Sub20 femenina Campiona d’Espanya i una Sub17 Subcampiona d’Espanya.

La gesta començava el dissabte quan totes dues seleccions aconseguien tenir un lloc a la Final després de guanyar a la selecció de Regió de Múrcia per 4 a 2, en el cas de la Sub17, i 3 a 1 en el de la Sub20.

Gràcies a la victòria contra les murcianes, el diumenge la Sub17 femenina s’enfrontava contra la selecció d’Andalusia, obtenint una derrota per la mínima (4 a 3) amb una participació important de les nostres jugadores al llarg de tot el cap de setmana.

D’altra banda, la Sub20 es va mesurar a la Final amb la selecció de Galicia en un partit que va tenir com a grans protagonistas l’Anna Muniesa a la porteria i a la Marta de los Riscos com a referent de l’atac català. Catalunya, que ja va ser Campiona d’Espanya la temporada pasada a l’anterior categoria Sub21, aconseguiria guanyar un atapeït partit contra les gallegues per 1 a 2.

Des de la Penya volem felicitar a tota l’expedició pels títols aconseguits però especialment a les nostres jugadores pel seu gran treball realitzat al llarg d’aquests mesos, en el dia a dia amb el Club i als seus compromisos amb la Selección Catalana!

(Fotografia:  RFEF)

_____________________________________________________________________________________________________________________

El pasado domingo, día 10 de febrero, fue histórico para el fútbol sala femenino catalán con una Sub20 femenina Campeona de España y una Sub17 Subcampeona de España.

La gesta empezaba el sábado cuando ambas selecciones conseguían tener un lugar en la Final después de ganar a la selección de Región de Murcia por 4 a 2, en el caso de la Sub17, y 3 a 1 en el de la Sub20.

Gracias a la victoria contra las murcianas, el domingo la Sub17 femenina se enfrentaba contra la selección de Andalucía, obteniendo una derrota por la mínima (4 a 3) con una participación importante de nuestras jugadoras a lo largo de todo el fin de semana.

Por otro lado, la Sub20 se midió en la Final con la selección de Galicia en un partido que tuvo como grandes protagonistas a Anna Muniesa en la portería y a Marta de los Riscos como referente del ataque catalán. Cataluña, que ya fue Campeona de España la temporada pasada en la anterior categoría Sub21, conseguiría ganar un apretado partido contra las gallegas por 1 a 2.

¡Desde la Penya queremos felicitar a toda la expedición por los títulos conseguidos pero en especial a nuestras jugadoras por su gran trabajo realizado a lo largo de estos meses, en el día a día con el Club y en sus compromisos con la Selección Catalana!

(Fotografía: RFEF)
Volver arriba