Saltear al contenido principal
La Participació Dels Nostres Amb El Baix Llobregat Se Salda Amb 5 Campions Comarcals || La Participación De Los Nuestros Con El Baix Llobregat Se Salda Con 5 Campeones Comarcales

La participació dels nostres amb el Baix Llobregat se salda amb 5 Campions Comarcals || La participación de los nuestros con el Baix Llobregat se salda con 5 Campeones Comarcales

Després que fins a 12 jugadors i jugadores del Club participessin amb la Selecció Comarcal aquest passat 6 i 7 de desembre a la 9ª edició dels Campionats Comarcals, aquesta participació ens deixa diversos Campions:

– L’Àlex Macarrilla va guanyar amb l’Aleví del Baix per 6 gols a 3 a la selecció de Catalunya Central.

– A la categoria Infantil femenina, la Lara Rodríguez, la María Garcés i la Paula Villar revalidaven el títol de Campiones després de remuntar una ajustada final al Barcelonès/Vallès Occidental (2 a 1).

– Per últim, a la categoria Cadet es repetia la mateixa final que l’Aleví i en Joan Martínez es proclamava Campió després de guanyar per 5 gols a 3 a Catalunya Central.

Així mateix, volem felicitar també a les nostres cadets, la Lucía Gimeno, la Paula Jiménez i la Paula Nieto, que van quedar en tercera posició; als infantils, l’Artur Flavià i el Gael Peault, que van acabar finalment quarts; i als benjamins Paul del Rio i Roger Arbués que es van quedar a les portes de la Fase Final malgrat que van lluitar de valent.

Tots ells han fet una gran feina als Campionats i volem fer-los saber que estem molt orgullosos de cadascú d’ells. Moltes felicitats!!!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Después de que hasta 12 jugadores y jugadoras del Club participaran con la Selección Comarcal este pasado 6 y 7 de diciembre a la 9ª edición de los Campeonatos Comarcales, esta participación nos deja varios Campeones:

– Àlex Macarrilla ganó con el Alevín del Baix por 6 goles a 3 a la selección de Cataluña Central.

– En la categoría Infantil femenina, Lara Rodríguez, María Garcés y Paula Villar revalidaban el título de Campeonas después de remontar una ajustada final en el Barcelonés/Vallés Occidental (2 a 1).

– Por último, en la categoría Cadete se repetía la misma final que el Alevín y Joan Martínez se proclamaba Campeón después de ganar por 5 goles a 3 a Cataluña Central.

Así mismo, queremos felicitar también a nuestras cadetes, Lucía Gimeno, Paula Jiménez y Paula Nieto, que quedaron en tercera posición; a los infantiles, Artur Flavià y Gael Peault, que acabaron finalmente cuartos; y a los benjamines Paul del Río y Roger Arbués que se quedaron a las puertas de la Fase Final a pesar de que lucharon de lo lindo.

Todos ellos han hecho un gran trabajo en los Campeonatos y queremos hacerles saber que estamos muy orgullosos de cada uno de ellos. ¡¡¡Muchas felicidades!!

Volver arriba