Saltear al contenido principal
Paula Villar Rep El Reconeixement D’El Pont D’Esplugues || Paula Villar Recibe El Reconocimiento De El Pont D’Esplugues

Paula Villar rep el reconeixement d’El Pont d’Esplugues || Paula Villar recibe el reconocimiento de El Pont d’Esplugues

Paula Villar i l’esport femení d’Esplugues premiats a la 9ª edició de la «Nit dels Premis El Pont d’Esplugues».

El CEM Les Moreres va acollir, divendres passat, la celebració d’uns guardons locals que es lliuren cada quatre anys i que serveixen per a reconèixer públicament el treball i la trajectòria de persones, entitats i empreses vinculades a la ciutat. Una cerimònia que posa en valor l’activitat esportiva, solidària, econòmica, professional, artística i associativa de diferents col·lectius i entitats, amb uns guardons dividits en set categories.

En el guardó esportiu es va reconèixer la gran labor de l’esport femení de la ciutat destacant l’esforç, el talent i l’esperit de superació de les millors esportistes locals en les seves especialitats que permeten portar el nom d’Esplugues al màxim nivell de l’esport.

En nom d’aquest col·lectiu van recollir el premi la nostra jugadora Paula Villar, Alba Petisco (gimnàstica artística), Ariadna Raga (natació), Raquel Moré (handbol), Marta Cots (voleibol), Adriana Mora (bàsquet), Karla Sánchez (halterofília), Laia Giménez (patinatge artístic), Teresa Lloveras (petanca) i Evanciana Silvero (representant del grup de dones del programa de gimnàstica per a gent gran).

A Paula, a la resta d’esportistes reconegudes i a totes aquelles nenes i dones que ajudeu a enfortir l’esport femení, us felicitem pel treball realitzat i us animem a continuar lluitant com l’esteu fent. Enhorabona campiones!

(Font: El Periódico)
_____________________________________________________________________________________________________________________

Paula Villar y el deporte femenino de Esplugues premiados en la 9ª edición de la «Nit dels Premis El Pont d’Esplugues».

El CEM Les Moreres acogió, el pasado viernes, la celebración de unos galardones locales que se entregan cada cuatro años y que sirven para reconocer públicamente el trabajo y la trayectoria de personas, entidades y empresas vinculadas a la ciudad. Una ceremonia que pone en valor la actividad deportiva, solidaria, económica, profesional, artística y asociativa de diferentes colectivos y entidades, con unos galardones divididos en siete categorías.

En el galardón deportivo se reconoció la gran labor del deporte femenino de la ciudad destacando el esfuerzo, el talento y el espíritu de superación de las mejores deportistas locales en sus especialidades que permiten llevar el nombre de Esplugues al máximo nivel del deporte.

En nombre de este colectivo recogieron el premio nuestra jugadora Paula Villar, Alba Petisco (gimnasia artística), Ariadna Raga (natación), Raquel Moré (handbol), Marta Cots (voleibol), Adriana Mora (baloncesto), Karla Sánchez (halterofília), Laia Giménez (patinaje artístico), Teresa Lloveras (petanca) y Evanciana Silvero (representante del grupo de mujeres del programa de gimnasia para gente mayor).

A Paula, al resto de deportistas reconocidas y a todas aquellas niñas y mujeres que ayudáis a fortalecer el deporte femenino, os felicitamos por el trabajo realizado y os animamos a seguir luchando como lo estáis haciendo. ¡Enhorabuena campeonas!

(Fuente: El Periódico)

Volver arriba