Saltear al contenido principal
Presentació Del Club 2018-2019 || Presentación Del Club 2018-2019

Presentació del Club 2018-2019 || Presentación del Club 2018-2019

Més de 500 persones s’han aplegat al Complex Esportiu Municipal Les Moreres d’Esplugues de Llobregat per prendre part a la presentació dels equips de l’AE Penya Esplugues de futbol sala de la temporada 2018 – 19.

Des de l’escoleta fins als sèniors – nenes i nens, noies i nois – van sortir a la pista per saludar el públic i escenificar la mà oberta del “Fem pinya, fem Penya”, lema del club. Abans de la tradicional foto de família, el vicepresident del club, Juan Carlos Hueto, va exposar el projecte de la camiseta solidària amb la diabetis infantil a benefici de l’Hospital de Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat que dur a terme aquesta temporada el club i va animar a jugadores i jugadors a disfrutar d’una bona temporada on el més important és passar-s’ho bé amb les companyes i els companys. Va subratllar la tasca d’entrenadors i entrenadors. Va elogiar la confiança dipositada en el club pels pares i mares. I, finalment, va tenir paraules d’agraïment per la col·laboració activa de l’ajuntament sense la qual seria molt més difícil que el club creixi cada dia una mica més. L’acte va comptar també amb la presencia de la regidora d’Esports, Montse Zamora.

(Fotografies: Eric Oliva)

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

Más de 500 personas se han reunido al Complejo Deportivo Municipal Les Moreres de Esplugues de Llobregat para tomar parte a la presentación de los equipos del AE Penya Esplugues de fútbol sala de la temporada 2018 – 19.

Desde la «escoleta»  hasta los séniors – niñas y niños, chicas y chicos – salieron a la pista para saludar al público y escenificar la mano abierta del “Fem pinya, fem Penya”, lema del club. Antes de la tradicional foto de familia, el vicepresidente del club, Juan Carlos Hueto, expuso el proyecto de la camiseta solidaria con la diabetes infantil a beneficio del Hospital de San Juan de Dios de Esplugues de Llobregat que lleva a cabo esta temporada el club y animó a jugadoras y jugadores a disfrutar de una buena temporada donde lo más importante es pasárselo bien con las compañeras y los compañeros. Subrayó la tarea de entrenadoras y entrenadores. Elogió la confianza depositada en el club por los padres y madres. Y, finalmente, tuvo palabras de agradecimiento por la colaboración activa del ayuntamiento sin la cual sería mucho más difícil que el club crezca cada día algo más. El acto contó también con la presencia de la regidora de Deportes, Montse Zamora.

(Fotografías: Eric Oliva)
Volver arriba