Saltear al contenido principal
Prèvia 10a Jornada Del Sènior Femení || Previa 10ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 10a Jornada del Sènior Femení || Previa 10ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita la pista d’un sòlid A.D. Sala Zaragoza F.S.

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta a l’A.D. Sala Zaragoza F.S. el diumenge 17 de novembre (12h) al pavelló de La Granja en partit de la 10a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les aragoneses, setenes amb 14 punts, intentaran desplegar el joc que les ha convertit en l’equip revelació del primer terç de la competició. Les espluguines, cinquenes amb 19 punts, s’esforçaran al màxim per tornar amb un resultat positiu d’una pista en què no és gens fàcil puntuar.

L’A.E. Penya Esplugues, superat un inici titubejant, ha encadenat sis victòries seguides i ara té l’ambició de perllongar la ratxa a Saragossa per continuar escalant posicions a la zona alta de la classificació.

Lluny encara del seu nivell òptim, les jugadores blanc-i-vermelles entrenen a fons cada setmana per consolidar les seves fortaleses i per millorar les seves fragilitats. Es tracta de dotar de més consistència a la defensa i sobretot de guanyar velocitat i precisió a l’atac.

El rival de diumenge serà una prova de foc de primer ordre. El Sala Zaragoza ha reforçat de valent la seva plantilla i els resultats l’estan acompanyant. Dissabte passat va obtenir una victòria (3-4) de prestigi al camp de l’Alcorcón. A casa només ha perdut (1-3) amb el totpoderós Burela F.S.

Aquesta és la segona temporada de les aragoneses a la màxima categoria del futbol sala femení. No només ha trencat la inèrcia que sovint retorna a 2a divisió els conjunts que acaben de pujar, sinó que el Sala Zaragoza es mou avui amb pas ferm a la part tranquil·la de la taula i mira cap amunt després d’un inici espectacular de la lliga.
_____________________________________________________
Saragossa / Pabellón La Granja

Diumenge 17 de novembre / 12h

10a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

A.D. Sala Zaragoza F.S. – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita la pista de un sólido A.D. Sala Zaragoza F.S.

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta a la A.D. Sala Zaragoza F.S. el domingo 17 de noviembre (12h) en el pabellón de La Granja en partido de la 10ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las aragonesas, séptimas con 14 puntos, intentarán desplegar el juego que las ha convertido en el equipo revelación del primer tercio de la competición. Las espluguenses, quintas con 19 puntos, se esforzarán al máximo para volver con un resultado positivo de una pista en la que no es nada fácil puntuar.

La A.E. Penya Esplugues, superado un inicio titubeante, ha encadenado seis victorias seguidas y ahora tiene la ambición de prolongar la racha en Zaragoza para continuar escalando posiciones en la zona alta de la clasificación.

Lejos aún de su nivel óptimo, las jugadoras blanquirrojas entrenan a fondo cada semana para consolidar sus fortalezas y para mejorar sus fragilidades. Se trata de dotar de más consistencia a la defensa y sobre todo de ganar velocidad y precisión en el ataque.

El rival del domingo será una prueba de fuego de primer orden. El Sala Zaragoza ha reforzado de manera notable su plantilla y los resultados lo están acompañando. El pasado sábado obtuvo una victoria (3-4) de prestigio en el campo del Alcorcón. En casa sólo ha perdido (1-3) con el todopoderoso Burela F.S.

Esta es la segunda temporada de las aragonesas en la máxima categoría del fútbol sala femenino. No sólo ha roto la inercia que a menudo retorna a 2ª división a los conjuntos que acaban de ascender, sino que el Sala Zaragoza se mueve hoy con paso firme en la parte tranquila de la tabla y mira hacia arriba tras un inicio espectacular de la liga.
_____________________________________________________
Zaragoza / Pabellón La Granja

Domingo 17 de noviembre / 12h

10ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

A.D. Sala Zaragoza F.S. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba