Saltear al contenido principal
Prèvia 10ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 10ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 10ª Jornada del Sènior Femení || Previa 10ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita la complicada pista madrilenya del Majadahonda F.S.F.

L’AE Penya Esplugues s’enfrontarà al Majadahonda FSF el dissabte 1 de desembre (20h) al pavelló municipal de la Granadilla en partit de la 10a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. L’equip madrileny, que ha estat capaç de guanyar (5-3) a tot un Jimbee Roldán FSF, és onzè amb 10 punts. Les espluguines, terceres amb 22 punts, es desplacen amb la convicció de seguir sumant per afermar-se a la zona alta de la taula.

Farà falta caràcter i maduresa aquest dissabte per treure un resultat positiu de la complicada pista del Majadahonda FSF. Les blanc-i-vermelles viatgen advertides de la línia ascendent de les madrilenyes en una lliga igualada en què no hi ha contrincants fàcils. El rival serà dels que no dona una pilota per perduda i que procura treure un bon rendiment de les seves oportunitats.

Les espluguines, que dirigeix Robert Caneda, estan fent progressos notables en el joc ofensiu i estan assentant els seus plantejaments defensius, partit a partit. I sense deixar de tocar de peus a terra, entrenen i juguen amb tenacitat i esforç per puntuar cada setmana.

La temporada passada els enfrontaments entre els dos equips es van saldar amb un empat (2-2) a Esplugues de Llobregat i amb una victòria catalana (0-2) a Majadahonda. El club madrileny porta cinc temporades consecutives a la màxima categoria del futbol sala femení. L’any passat va quedar dotzè.

_____________________________________________________

Majadahonda / Pavelló Municipal La Granadilla

Dissabte 1 de desembre / 20h

10a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

Majadahonda FSF – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita la complicada pista madrileña del Majadahonda F.S.F.

La AE Penya Esplugues se enfrentará al Majadahonda FSF el sábado 1 de diciembre (20h) en el pabellón municipal de la Granadilla en partido de la 10ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. El equipo madrileño, que ha sido capaz de ganar (5-3) a todo un Jimbee Roldán FSF, es undécimo con 10 puntos. Las espluguenses, terceras con 22 puntos, se desplazan con la convicción de seguir sumando para afianzarse en la zona alta de la tabla.

Hará falta carácter y madurez este sábado para obtener un resultado positivo en la complicada pista del Majadahonda FSF. Las blanquirojas viajan advertidas de la línea ascendente de las madrileñas en una liga igualada en la que no hay contrincantes fáciles. El rival será de los que no da un balón por perdido y que procura sacar un buen rendimiento de sus oportunidades.

Las espluguenses, que dirige Robert Caneda, están haciendo progresos notables en el juego ofensivo y están asentando sus planteamientos defensivos, partido a partido. Y sin dejar de tocar con los pies en suelo, entrenan y juegan con tenacidad y esfuerzo para puntuar cada semana.

La temporada pasada los enfrentamientos entre ambos equipos se saldaron con un empate (2-2) en Esplugues de Llobregat y con una victoria catalana (0-2) en Majadahonda. El club madrileño lleva cinco temporadas consecutivas en la máxima categoría del fútbol sala femenino. El año pasado quedó duodécimo.

_____________________________________________________

Majadahonda / Pabellón Municipal La Granadilla

Sábado 1 de diciembre / 20h

10ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

Majadahonda FSF – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram
Volver arriba