Saltear al contenido principal
Prèvia 11a Jornada Del Sènior Femení || Previa 11ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 11a Jornada del Sènior Femení || Previa 11ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep el poderós Burela F.S. amb l’ànim de trencar els pronòstics

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al C.D. Burela F.S. Pescados Rubén, el diumenge 24 de novembre (13.30h), al Complex Esportiu Municipal de Les Moreres en partit de la 11a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les gallegues, segones amb 28 punts, acaben de cedir els primers punts i no volen perdre més terreny amb el líder. Les espluguines, sisenes amb 19 punts, intentaran trencar els pronòstics i mantenir la imbatibilitat a casa on només han cedit un empat.

Superat amb nota el primer terç del campionat, arriben els partits contra els rivals més forts, començant pel Burela F.S. El matx de diumenge es presenta molt complicat. Resistir els embats de les vigents campiones de la Copa i de la Supercopa és una excel·lent oportunitat per reivindicar-se com a bloc i, si es puntua, afermar-se a la part alta.

La Penya Esplugues es disposa, per tant, a jugar les seves cartes i a plantar cara a un conjunt experimentat i acostumat a guanyar sempre. L’enfrontament a Les Moreres de la temporada passada entre les dues formacions es va tancar amb una victòria (3-4) in extremis de les gallegues a un minut del final.

El poderós Burela F.S. Pescados Rubén, amb una plantilla replena d’internacionals i 100% professional, es desplaça amb voluntat de refer-se de l’ensopegada (2-2) contra l’Alcorcón a casa del cap de setmana passat. Guanyadores de dues lligues (2012-13 i 2015-16) i d’una Copa (2019) i d’una Supercopa (2019), s’han classificat sempre entre les quatre primeres en les últimes nou temporades.
_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Diumenge 24 de novembre / 13.30h

11a jornada Lliga Futbol sala femení 1a divisió

A.E. Penya Esplugues – C.D. Burela F.S. Pescados Rubén

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al poderoso Burela F.S. gallego con el ánimo de romper los pronósticos

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al C.D. Burela F.S. Pescados Rubén, el domingo 24 de noviembre (13.30h), en el Complex Esportiu Municipal de Les Moreres en partido de la 11ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las gallegas, segundas con 28 puntos, acaban de ceder los primeros puntos y no quieren perder más terreno con el líder. Las espluguenses, sextas con 19 puntos, intentarán romper los pronósticos y mantener la imbatibilidad en casa donde sólo han cedido un empate.

Superado con nota el primer tercio del campeonato, llegan los partidos contra los rivales más fuertes, empezando por el Burela F.S. El encuentro del domingo se presenta muy complicado. Resistir los embates de las vigentes campeonas de la Copa y de la Supercopa es una excelente oportunidad para reivindicarse como bloque y, si se puntúa, afianzarse en la parte alta.

La Penya Esplugues se dispone, por tanto, a jugar sus cartas y a plantar cara a un conjunto experimentado y acostumbrado a ganar siempre. El enfrentamiento en Las Moreras de la temporada pasada entre las dos formaciones se cerró con una victoria (3-4) in extremis de las gallegas a un minuto del final.

El poderoso Burela F.S. Pescados Rubén, con una plantilla repleta de internacionales y 100% profesional, se desplaza con voluntad de rehacerse del tropiezo (2-2) ante el Alcorcón en casa del pasado fin de semana. Ganadoras de dos ligas (2012-13 y 2015-16) y de una Copa (2019) y de una Supercopa (2019), se han clasificado siempre entre las cuatro primeras en las últimas nueve temporadas.
_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Domingo 24 de noviembre / 13.30h

11ª jornada Liga Fútbol sala femenino 1ª división

A.E. Penya Esplugues – C.D. Burela F.S. Pescados Rubén

Volver arriba