Saltear al contenido principal
Prèvia 11ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 11ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 11ª Jornada del Sènior Femení || Previa 11ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep un dels aspirants al títol, el potent Futsi Atlético Navalcarnero

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al Futsi Atlético Navalcarnero el dissabte 8 de desembre (16h) al Complex Esportiu Municipal de les Moreres en partit de la 11ª jornada de la lliga femenina de 1ª divisió de futbol sala. El Futsi, segon amb 26 punts, arriba crescut per la victòria contra el líder, el Burela FSF, de dissabte passat. Les espluguines, terceres amb 25 punts, a dos del líder, saltaran a la pista conscients de l’entitat del rival però avalades per la trajectòria extraordinària d’aquesta temporada. El matx serà televisat per Esport3.

El totpoderós Futsi, que s’ha endut quatre de les set últimes lligues, és l’autèntic dominador del futbol sala femení dels últims temps. Té un equip replè d’internacionals brasileres i espanyoles. És un dels més ferms aspirants al títol. Solvent ofensivament (52 gols a favor) i resolutiu en defensa (9 gols encaixats), és un dels dos clubs encara invictes aquesta temporada. Només ha cedit dos empats contra Ourense CF i FSF Móstoles.

Tot i l’enorme potencial de l’adversari, l’AE Penya Esplugues jugarà a fons les seves cartes amb el propòsit decidit de treure un resultat positiu. El matx es presenta molt difícil per les espluguines però no impossible a la vista del bon joc col·lectiu desplegat últimament i dels bons resultats obtinguts en el primer terç de la temporada (8 victòries, 1 empat i 1 derrota). Puntuar dissabte seria un pas decisiu per la confirmació de l’equip dirigit per Robert Caneda a la zona calenta de la taula.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Complex Esportiu Municipal Les Moreres

Dissabte 8 de desembre / 16h

11ª jornada Lliga Futbol sala femenina 1ª divisió

AE Penya Esplugues – Futsi Atlético Navalcarnero

_____________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe a uno de los aspirantes al título, el potente Futsi Atlético Navalcarnero

La AE Penya Esplugues se enfrenta al Futsi Atlético Navalcarnero el sábado 8 de diciembre (16h), en el Complex Esportiu Municipal de les Moreres en partido de la 11ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. El Futsi, segundo con 26 puntos, llega crecido por la victoria contra el líder, el Burela FSF, del pasado sábado. Las espluguenses, terceras con 25 puntos, a dos del líder, saltarán a la pista conscientes de la entidad del rival pero avaladas por la trayectoria extraordinaria de esta temporada. El encuentro será televisado por Esport3.

El todopoderoso Futsi, que se llevó cuatro de las siete últimas ligas, es el auténtico dominador del fútbol sala femenino de los últimos tiempos. Tiene un equipo repleto de internacionales brasileñas y españolas. Es uno de los más firmes aspirantes al título. Solvente ofensivamente (52 goles a favor) y resolutivo en defensa (9 goles encajados), es uno de los dos clubes aún invictos esta temporada. Sólo ha cedido dos empates contra Ourense CF y FSF Móstoles.

A pesar del enorme potencial del adversario, la AE Penya Esplugues jugará a fondo sus cartas con el propósito decidido de sacar un resultado positivo. El encuentro se presenta muy difícil para las espluguenses pero no imposible a la vista del buen juego colectivo desplegado últimamente y de los buenos resultados obtenidos en el primer tercio de la temporada (8 victorias, 1 empate y 1 derrota). Puntuar el sábado sería un paso decisivo para la confirmación del equipo dirigido por Robert Caneda en la zona caliente de la tabla.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Complex Esportiu Municipal Les Moreres

Sábado 8 de diciembre / 16h

11ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

AE Penya Esplugues – Futsi Atlético Navalcarnero

_____________________________________________________

Volver arriba