Saltear al contenido principal
Prèvia 12a Jornada Del Sènior Femení || Previa 12ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 12a Jornada del Sènior Femení || Previa 12ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita la pista de l’Alcorcón, un adversari molt consistent

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta a l’A.D. Alcorcón F.S.F., el dissabte 30 de novembre (19.30h), al pavelló municipal Los Cantos de la ciutat madrilenya en partit de la 12a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les madrilenyes, amb un equip molt consistent i en plena línia ascendent, són quartes amb 23 punts. Les espluguines, sisenes amb 19 punts, intentaran puntuar i oblidar les dues últimes ensopegades.

Després de perdre a casa amb el Burela, l’A.E. Penya Esplugues s’ha preparat a fons per recuperar energies i sensacions i endur-se un resultat positiu de la pista d’un adversari que ve d’empatar en els últims desplaçaments a Burela i Ourense, els dos equips que el precedeixen a la classificació. L’A.D. Alcorcón F.S.F. porta vuit temporades consecutives a 1a divisió i sempre ha acabat entre els cinc primers. Ja és tot un clàssic de la màxima categoria femenina de futbol sala.

Les catalanes saltaran al camp decidides a guanyar eficàcia golejadora en els metres finals i contundència en el replegament defensiu per contrarestar amb garanties el joc de les madrilenyes. Les blanc-i-vermelles ambicionen la victòria i provaran d’aprofitar les seves oportunitats amb un plantejament audaç en una pista difícil pels conjunts visitants. De moment, aquesta temporada només el Sala Zaragoza s’ha endut la victòria (3-4) a Alcorcón.
_____________________________________________________

Alcorcón / Pavelló Municipal Los Cantos

Dissabte 30 de novembre / 19.30h

12a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

A.D. Alcorcón F.S.F. – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita la pista del Alcorcón, un adversario muy consistente

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta a la A.D. Alcorcón F.S.F., el sábado 30 de noviembre (19.30h), en el pabellón municipal Los Cantos de la ciudad madrileña en partido de la 12ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las madrileñas, con un equipo muy consistente y en plena línea ascendente, son cuartas con 23 puntos. Las espluguenses, sextas con 19 puntos, intentarán puntuar y olvidar los dos últimos tropiezos.

Después de perder en casa con el Burela, la A.E. Penya Esplugues se ha preparado a fondo para recuperar energías y sensaciones y llevarse un resultado positivo de la pista de un adversario que viene de empatar en los últimos desplazamientos a Burela y Ourense, los dos equipos que le preceden en la clasificación. La A.D. Alcorcón F.S.F. lleva ocho temporadas consecutivas en 1ª división y siempre ha terminado entre los cinco primeros. Ya es todo un clásico de la máxima categoría femenina de fútbol sala.

Las catalanas saltarán al campo decididas a ganar eficacia goleadora en los metros finales y contundencia en el repliegue defensivo para contrarrestar con garantías el juego de las madrileñas. Las blanquirrojas ambicionan la victoria y tratarán de aprovechar sus oportunidades con un planteamiento audaz en una pista difícil para los conjuntos visitantes. De momento, esta temporada sólo el Sala Zaragoza se ha llevado la victoria (3-4) en Alcorcón.
_____________________________________________________

Alcorcón / Pabellón Municipal Los Cantos

Sábado 30 de noviembre / 19.30h

12ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

A.D. Alcorcón F.S.F. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba