Saltear al contenido principal
Prèvia 12ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 12ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 12ª Jornada del Sènior Femení || Previa 12ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita la pista de l’AD Alcorcón FSF, un contrincant compacte

L’AE Penya Esplugues s’enfrontarà a l’AD Alcorcón FSF, el dissabte 15 de desembre (16.45h), al pavelló municipal Los Cantos de la ciutat madrilenya en partit de la 12ª jornada de la lliga femenina de 1ª divisió de futbol sala. Les madrilenyes, amb un equip compacte i molt treballat, són vuitenes amb 18 punts. Les espluguines, terceres amb 25 punts, intentaran sumar de nou per reafirmar-se a la part alta de la taula.

Després de perdre a casa amb el Futsi Atlètico, l’AE Penya Esplugues s’ha entrenat intensament aquesta setmana per refer-se i poder esgarrapar un resultat positiu de la pista d’un contrincant amb aspiracions. L’AD Alcorcón FSF porta set temporades consecutives a 1a divisió i sempre ha acabat entre les cinc primeres.

Un partit complicat, per tant, per a les blanc-i-vermelles, cada dia amb millors sensacions però encara amb molt de marge de progrés. Necessitaran de la màxima concentració defensiva per frenar la segona davantera més realitzadora del campionat (44 gols a favor per 33 en contra). Tot i això, les xifres avalen les possibilitats de les espluguines que només han encaixat 19 gols i n’han marcat 33.

La temporada passada, en un xoc elèctric disputat de tu a tu fins a l’últim segon les catalanes van acabar cedint a l’empenta local (6-4) tot i anar guanyant (1-4) a la mitja part.

________________________________________________________

Alcorcón / Pavelló Municipal Los Cantos

Dissabte 15 de desembre / 16.45h

12ª jornada Lliga Futbol sala femenina 1ª divisió

AD Alcorcón FSF – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita la pista del AD Alcorcón FSF, un contrincante compacto

La AE Penya Esplugues se enfrentará al AD Alcorcón FSF, el sábado 15 de diciembre (16.45h), en el pabellón municipal Los Cantos de la ciudad madrileña en partido de la 12ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las madrileñas, con un equipo compacto y muy trabajado, son octavas con 18 puntos. Las espluguenses, terceras con 25 puntos, intentarán sumar de nuevo para reafirmarse en la parte alta de la tabla.

Después de perder en casa con el Futsi Atlético, la AE Penya Esplugues ha entrenado intensamente esta semana para reponerse y poder arañar un resultado positivo de la pista de un contrincante con aspiraciones. El Alcorcón FSF lleva siete temporadas consecutivas en 1ª división y siempre ha terminado entre las cinco primeras.

Un partido complicado, por tanto, para las blanquirojas, cada día con mejores sensaciones pero aún con mucho margen de progreso. Necesitarán de la máxima concentración defensiva para frenar la segunda delantera más realizadora del campeonato (44 goles a favor por 33 en contra). Sin embargo, las cifras avalan las posibilidades de las espluguenses que sólo han encajado 19 goles y han marcado 33.

La temporada pasada, en un choque eléctrico disputado de tú a tú hasta el último segundo las catalanas acabaron cediendo al empuje local (6-4) a pesar de ir ganando (1-4) al descanso.

________________________________________________________

Alcorcón / Pabellón Municipal Los Cantos

Sábado 15 de diciembre / 16.45h

12ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

AD Alcorcón FSF – AE Penya Esplugues

 

Volver arriba