Saltear al contenido principal
Prèvia 13a Jornada Del Sènior Femení || Previa 13ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 13a Jornada del Sènior Femení || Previa 13ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita l’Ourense Envialia en un duel de resultat incert

L’A.E Penya Esplugues s’enfronta a l’Ourense Envialia C.F. el diumenge 8 de desembre (12h) al pavelló Os Remedios en partit de la 13a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les gallegues, terceres amb 29 punts, juguen per no perdre posicions i confirmar-se com a candidates a tot. Les espluguines, setenes amb 19 punts, per assegurar-se un lloc a la zona tranquil·la de la taula al final de la primera volta.

A pesar del cansament, producte de l’estrena a la Copa de la Reina aquest divendres, les catalanes confien en les seves opcions i s’han preparat tota la setmana per sortir al camp amb la fèrria voluntat de guanyar. Les jugadores saben que encara poden progressar molt com a equip. La plantilla ha preparat el partit després de retrobar-se amb el bon joc col·lectiu a Alcorcón.

El duel es presenta equilibrat i de resultat incert. Gairebé intractable a casa, l’Ourense Envialia C.F. només ha cedit una derrota com a local aquesta temporada amb el Burela (1-3) i un empat amb l’Alcorcón (2-2). Os Remedios és una pista difícil però no inexpugnable. La temporada passada les blanc-i-vermelles ja es van endur els tres punts per la mínima (0-1) quan batallaven per entrar a la final a 8 de la Copa de la Reina a l’esprint final de la lliga.

L’Ourense Envialia C.F. és un dels clàssics de la competició. Sempre situat en llocs de privilegi. En el seu palmarès hi figura una Copa (2017), i sota l’antiga denominació de Ponte Ourense també una lliga (2010-11) i una Supercopa (2011).
_____________________________________________________
Ourense / Pavelló Os Remedios

Diumenge 8 de desembre / 12h

13a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

Ourense Envialia CF – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita al Ourense Envialia en un duelo de resultado incierto

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al Ourense Envialia C.F. el domingo 8 de diciembre (12h) en el pabellón Os Remedios en partido de la 13ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las gallegas, terceras con 29 puntos, juegan para no perder posiciones y confirmarse como candidatas a todo. Las espluguenses, séptimas con 19 puntos, para asegurarse un lugar en la zona tranquila de la tabla al final de la primera vuelta.

A pesar del cansancio, producto del estreno en la Copa de la Reina este viernes, las catalanas confían en sus opciones y se han preparado toda la semana para salir al campo con la férrea voluntad de ganar. Las jugadoras saben que todavía pueden progresar mucho como equipo. La plantilla ha preparado el partido después de reencontrarse con el buen juego colectivo en Alcorcón.

El duelo se presenta equilibrado y de resultado incierto. Casi intratable en casa, el Ourense Envialia C.F. sólo ha cedido una derrota como local esta temporada con el Burela (1-3) y un empate con el Alcorcón (2-2). Os Remedios es una pista difícil pero no inexpugnable. La temporada pasada las blanquirrojas ya se llevaron los tres puntos por la mínima (0-1) cuando batallaban para entrar en la final a 8 de la Copa de la Reina en el esprint final de la liga.

El Ourense Envialia C.F. es uno de los clásicos de la competición. Siempre situado en puestos de privilegio. En su palmarés figura una Copa (2017), y bajo la antigua denominación de Ponte Ourense también una liga (2010-11) y una Supercopa (2011).
_____________________________________________________
Ourense / Pabellón Os Remedios

Domingo 8 de diciembre / 12h

13ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

Ourense Envialia C.F. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba