Saltear al contenido principal
Prèvia 13ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 13ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 13ª Jornada del Sènior Femení || Previa 13ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep l’Ourense C.F., un dels rivals forts de la part alta.

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta a l’Ourense Envialia C.F. aquest dissabte 22 de desembre (13h) al Complex Esportiu Municipal Les Moreres en partit de la 13a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les gallegues, invictes fins la setmana passada, són les cinquenes classificades amb 25 punts. Les espluguines, terceres amb 28 punts, confien en les seves opcions i saltaran a la pista amb la fèrria voluntat de guanyar i seguir a la zona calenta.

La plantilla ha preparat a fons l’últim partit de l’any amb l’ambició de reafirmar l’extraordinària trajectòria sostinguda fins ara amb tres punts més. Conscient, però, sempre que la lliga és molt llarga. L’A.E. Penya Esplugues és un equip que vol anar partit a partit. Dissabte hauran de superar una de les millors defenses de la lliga. L’Ourense Envialia C.F. només ha encaixat 16 gols. Però les blanc-i-vermelles en porten 40 a favor.

Tot fa preveure que serà un partit molt igualat. La temporada passada el matx es va acabar amb victòria visitant (1-2) a Les Moreres però també a Os Remedios (2-3) a la segona volta.

Campió de la Copa (2017), el club gallec ja havia guanyat també una lliga (2010-11) i una Supercopa (2011) sota l’antiga denominació de Ponte Ourense. És un dels clàssics de la competició. Sempre en llocs capdavanters. Aquest curs ha perdut un únic partit (Burela) i n’ha empatat quatre (Futsi Atlético, Leganés F.S., U.A. d’Alacant i Móstoles F.S.F.).

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Dissabte 22 de desembre / 13h

13a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

A.E. Penya Esplugues – Ourense Envialia C.F.

_____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Ourense C.F., uno de los rivales fuertes de la parte alta.

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al Ourense Envialia C.F. este sábado 22 de diciembre (13h) en el Complex Esportiu Municipal Les Moreres en partido de la 13ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las gallegas, invictas hasta la semana pasada, son las quintas clasificadas con 25 puntos. Las espluguenses, terceras con 28 puntos, confían en sus opciones y saltarán a la pista con la férrea voluntad de ganar y seguir en la zona caliente.

La plantilla ha preparado a fondo el último partido del año con la ambición de reafirmar la extraordinaria trayectoria mantenida hasta ahora con tres puntos más. Consciente, sin embargo, siempre que la liga es muy larga. La AE Penya Esplugues es un equipo que quiere ir partido a partido. El sábado deberán superar una de las mejores defensas de la liga. El Ourense Envialia C.F. sólo ha encajado 16 goles. Pero las blanquirojas llevan 40 a favor.

Todo hace prever que será un partido muy igualado. La temporada pasada el encuentro acabó con victoria visitante (1-2) en Les Moreres pero también en Os Remedios (2-3) en la segunda vuelta.

Campeón de la Copa (2017), el club gallego ya había ganado también una liga (2010-11) y una Supercopa (2011) bajo la antigua denominación de Ponte Ourense. Es uno de los clásicos de la competición. Siempre en puestos de cabeza. Este curso ha perdido un único partido (Burela) y ha empatado cuatro (Futsi Atlético, Leganés F.S., U.A. de Alicante y Móstoles F.S.F.).

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Sábado 22 de diciembre / 13h

13ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

A.E. Penya Esplugues – Ourense Envialia C.F.

_____________________________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram
Volver arriba