Saltear al contenido principal
Prèvia 14a Jornada Del Sènior Femení || Previa 14ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 14a Jornada del Sènior Femení || Previa 14ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep el Futsi Atlético Navalcarnero, líder invicte de la liga

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al Futsi Atlético Navalcarnero el diumenge 15 de desembre (13.30h) al Complex Esportiu Municipal de les Moreres en partit de la 14a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. El Futsi, líder invicte amb 39 punts, arriba amb el vent a favor després de guanyar recentment l’etern rival, el Burela F.S. Les espluguines, novenes amb 19 punts, miraran d’aprofitar les seves oportunitats en un matx on no tenen res a perdre.

El totpoderós Futsi Atlètico, l’autèntic dominador del futbol sala femení de la dècada, s’ha endut cinc de les últimes vuit lligues. I aquesta temporada és el màxim favorit per tornar-la a guanyar. Compta amb una plantilla plena d’internacionals espanyoles i brasileres. Ofensivament superlatiu (81 gols a favor) i eficient en defensa (19 gols encaixats), no ha cedit cap punt en tota la primera volta.

L’A.E. Penya Esplugues té clar l’enorme potencial del contrincant i les diferències entre els dos equips però saltarà a la pista amb el propòsit difícil però no impossible de puntuar. Plantar cara al líder i treure un resultat positiu seria la millor manera d’afrontar els tres partits següents consecutius com a visitant, dos de lliga — Universitat d’Alacant i UCAM El Pozo Murcia — i un de Copa – Leganés F.S. –.
_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Diumenge 15 de desembre / 13.30h

14a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

A.E. Penya Esplugues – Futsi Atlético Navalcarnero

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Futsi Atlético Navalcarnero, líder invicto de la liga

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al Futsi Atlético Navalcarnero el domingo 15 de diciembre (13.30h) en el Complex Esportiu Municipal de Les Moreres en partido de la 14ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. El Futsi, líder invicto con 39 puntos, llega con el viento a favor tras ganar recientemente al eterno rival, el Burela F.S. Las espluguenses, novenas con 19 puntos, tratarán de aprovechar sus oportunidades en un encuentro donde no tienen nada que perder.

El todopoderoso Futsi Atlético, el auténtico dominador del fútbol sala femenino de la década, se ha llevado cinco de las últimas ocho ligas. Y esta temporada es el máximo favorito para volver a ganarla. Cuenta con una plantilla llena de internacionales españolas y brasileñas. Ofensivamente superlativo (81 goles a favor) y eficiente en defensa (19 goles encajados), no ha cedido ningún punto en toda la primera vuelta.

La A.E. Penya Esplugues tiene claro el enorme potencial del contrincante y las diferencias entre los dos equipos pero saltará a la pista con el propósito difícil pero no imposible de puntuar. Hacer frente al líder y sacar un resultado positivo sería la mejor manera de afrontar los tres partidos siguientes consecutivos como visitante, dos de liga – Universidad de Alicante y UCAM El Pozo Murcia – y uno de Copa – Leganés F.S. –.
_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Domingo 15 de diciembre / 13.30h

14ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

A.E. Penya Esplugues – Futsi Atlético Navalcarnero

Volver arriba