Saltear al contenido principal
Prèvia 14ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 14ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 14ª Jornada del Sènior Femení || Previa 14ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita la pista d’un rival exigent, la UCAM El Pozo Murcia FS

L’AE Penya Esplugues s’enfronta a la UCAM El Pozo Murcia FS dissabte 12 de gener (16.15h) al pavelló José Mª Cagigal, de Múrcia, en partit de la 14a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les murcianes, consolidades a la zona tranquil·la, són vuitenes amb 22 punts. Les espluguines, que són terceres amb 31 punts, viatgen amb l’aspiració de puntuar i mantenir-se en les primeres posicions de la taula.

Després del parèntesi nadalenc, les blanc-i-vermelles s’han entrenat amb intensitat i constància per no perdre les bones sensacions del joc desplegat i dels extraordinaris resultats obtinguts aquesta temporada. S’han guanyat 10 dels 13 partits jugats però encara no s’ha arribat a l’equador de la competició. Queda molt per endavant.

Les jugadores de l’AE Penya Esplugues saltaran dissabte al camp amb la renovada il·lusió de progressar que les ha fet fortes partit a partit. I amb l’ànim de polir els petits detalls que solen ser decisius contra rivals exigents que batallen fins a l’extenuació, com la UCAM El Pozo Murcia. Jugant com a locals, les murcianes s’han imposat a la UA d’Alacant (1-0), al FSF Móstoles (4-3), al Majadahonda FSF (8-1) i al Viaxes Amarelle de la Corunya (4-0).

El conjunt murcià juga per tercer any consecutiu a la màxima categoria del futbol sala femení. L’any passat va acabar desè, però té a les seves vitrines d’una etapa anterior dues lligues (2001-02 i 2002-03), tres copes (2002, 2003 i 2005) i una Supercopa (2005).

_____________________________________________________

Múrcia / Pavelló José Mª Cagigal

Dissabte 12 de gener / 16.15h

14a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

UCAM El Pozo Murcia FS – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita la pista de un rival exigente, la UCAM El Pozo Murcia FS

La AE Penya Esplugues se enfrenta a la UCAM El Pozo Murcia FS el sábado 12 de enero (16.15h) en el pabellón José Mª Cagigal, de Murcia, en partido de la 14ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las murcianas, consolidadas en la zona tranquila, son octavas con 22 puntos. Las espluguenses, que son terceras con 31 puntos, viajan con la aspiración de puntuar y mantenerse en las primeras posiciones de la tabla.

Tras el paréntesis navideño, las blanquirojas se han entrenado con intensidad y constancia para no perder las buenas sensaciones del juego desplegado y los extraordinarios resultados obtenidos esta temporada. Se han ganado 10 de los 13 partidos jugados pero aún no se ha llegado al ecuador de la competición. Queda mucho por delante.

Las jugadoras del AE Penya Esplugues saltarán el sábado al campo con la renovada ilusión de progresar que las ha hecho fuertes partido a partido. Y con el ánimo de pulir los pequeños detalles que suelen ser decisivos contra rivales exigentes que batallan hasta la extenuación, como la UCAM El Pozo Murcia. Jugando como locales, las murcianas se han impuesto a la UA de Alicante (1-0), al FSF Móstoles (4-3), al Majadahonda FSF (8-1) y al Viaxes Amarelle de la Coruña (4-0).

El conjunto murciano juega por tercer año consecutivo en la máxima categoría del fútbol sala femenino. El año pasado terminó décimo, pero tiene en sus vitrinas de una etapa anterior dos ligas (2001-02 y 2002-03), tres copas (2002, 2003 y 2005) y una Supercopa (2005).

_____________________________________________________

Murcia / Pabellón José Mª Cagigal

Sábado 12 de enero / 16.15h

14ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

UCAM El Pozo Murcia FS – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram
Volver arriba