Saltear al contenido principal
Prèvia 15a Jornada Del Sènior Femení || Previa 15ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 15a Jornada del Sènior Femení || Previa 15ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita la Universitat d’Alacant en un duel molt complicat

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta a la Universitat d’Alacant (UA) el dissabte 21 de desembre (13.30h) al Pavelló de la Universitat, en partit de la 15a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les alacantines, que van començar de manera irregular, s’han refet i ja són setenes amb 21 punts. Les espluguines, desenes amb 19, intentaran puntuar en un camp on no ho han aconseguit mai encara.

Després de jugar, pràcticament, de manera consecutiva contra els tres primers de la competició, l’A.E. Penya Esplugues afronta l’últim matx de la primera volta amb ganes de retrobar-se amb la victòria. El repte és d’envergadura.

La Penya Esplugues aspira a millorar notablement la punteria en els metres finals i confia en la fortalesa de la defensa per tancar l’any i la primera volta de la lliga amb un bon regust de boca. No serà gens fàcil. És un duel molt complicat. Les blanc-i-vermelles han sortit derrotades de manera repetida de la pista de la UA des de fa quatre temporades.

Aquesta temporada la UA no s’ha mostrat intractable a casa com altres anys. Ha guanyat tres partits (Majadahonda, Leganés i Roldán) i n’ha perdut quatre (Ourense, UCAM, Poio i Burela). Però el club alacantí ha encadenat una sèrie de resultats positius en els seus últims partits disputats. Disposa d’una plantilla competitiva i experimentada. Juga a 1a divisió des de la temporada 2011-12. En els últims anys sempre ha acabat la lliga a la zona noble de la classificació.
_____________________________________________________

Alacant / Pavelló Universitat d’Alacant

Dissabte 21 de desembre / 13.30h

15a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

Universitat d’Alacant — A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita a la Universidad de Alicante en un duelo muy complicado

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta a la Universidad de Alicante (UA) el sábado 21 de diciembre (13.30) en el Pabellón de la Universidad, en partido de la 15ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las alicantinas, que empezaron de manera irregular, se han rehecho y ya son séptimas con 21 puntos. Las espluguenses, decenas con 19, intentarán puntuar en un campo donde no lo han conseguido nunca todavía.

Después de jugar, prácticamente, de manera consecutiva contra los tres primeros de la competición, la A.E. Penya Esplugues afronta el último encuentro de la primera vuelta con ganas de reencontrarse con la victoria. El reto es de envergadura.

La Penya Esplugues aspira a mejorar notablemente la puntería en los metros finales y confía en la fortaleza de la defensa para cerrar el año y la primera vuelta de la liga con un buen sabor de boca. No será nada fácil. Es un duelo muy complicado. Las blanquirrojas han salido derrotadas de manera repetida de la pista de la UA desde hace cuatro temporadas.
Esta temporada la UA no se ha mostrado intratable en casa como otros años.

Ha ganado tres partidos (Majadahonda, Leganés y Roldán) y ha perdido cuatro (Ourense, UCAM, Poio y Burela). Pero el club alicantino ha encadenado una serie de resultados positivos en sus últimos partidos disputados. Dispone de una plantilla competitiva y experimentada. Juega en 1ª división desde la temporada 2011-12. En los últimos años siempre ha terminado la liga en la zona noble de la clasificación.
_____________________________________________________

Alicante / Pabellón Universidad de Alicante

Sábado 21 de diciembre / 13.30h

15ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

Universidad de Alicante – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba