Saltear al contenido principal
Prèvia 15ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 15ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 15ª Jornada del Sènior Femení || Previa 15ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep la Universitat d’Alacant, un dels rivals més sòlids.

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al CD Universitat d’Alacant (UA), aquest dissabte 19 de gener (16h), al Complex Esportiu Municipal de Les Moreres en partit de la 15a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les alacantines es presenten com una de les formacions més sòlides de la competició. Són sisenes amb 25 punts. Les espluguines, tot i començar l’any amb una derrota, són terceres amb 31 punts.

Amb la lliçó apresa, les futbolistes blanc-i-vermelles, que dirigeix Robert Caneda, han entrenat a fons per poder tancar la primera volta amb una victòria i refer-se de l’ensopegada de dissabte passat. Tot i l’enorme potencial del contrincant d’aquest cap de setmana, la Penya Esplugues ha demostrat aquesta temporada que a la pista és capaç de plantar cara a tots els equips. Les espluguines confien en la fortalesa de la defensa — la tercera millor de la lliga amb 23 gols encaixats – i l’efectivitat de l’atac – el cinquè de la competició amb 48 gols marcats –. 

La UA no es queda enrere – 43 gols a favor i 26 en contra –. Disposa d’una plantilla amb una elevada dosi de competitivitat i d’experiència. Com a visitant, només ha perdut a les pistes del Jimbee Roldán FSF i de la UCAM ElPozo Murcia. La temporada passada les alacantines en dos partits molt disputats es van acabar imposant tant a Esplugues de Llobregat (1-3) com a Alacant (4-1). La UA juga ininterrompudament a la màxima categoria del futbol sala femení des de la temporada 2011-12. En els últims sis anys sempre ha acabat la lliga entre les quatre primeres.

_____________________________________________________ 

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Dissabte 19 de gener / 16h 

15a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

AE Penya Esplugues – Universitat d’Alacant

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe a la Universidad de Alicante, uno de los rivales más sólidos

 La AE Penya Esplugues se enfrenta al CD Universidad de Alicante (UA), el sábado 19 de enero (16h), en el Complex Esportiu Municipal de Les Moreres en partido de la 15ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las alicantinas se presentan como una de las formaciones más sólidas de la competición. Son sextas con 25 puntos. Las espluguenses, a pesar de iniciar el año con una derrota, son terceras con 31 puntos.

Con la lección aprendida, las futbolistas blanquirrojas, que dirige Robert Caneda, han entrenado a fondo para poder cerrar la primera vuelta con una victoria y reponerse del tropiezo del pasado sábado. A pesar del enorme potencial del contrincante de este fin de semana, la Penya Esplugues ha demostrado esta temporada que en la pista es capaz de hacer frente a todos los equipos. Las espluguenses confían en la fortaleza de la defensa – la tercera mejor de la liga con 23 goles encajados – y la efectividad del ataque – el quinto de la competición con 48 goles marcados -.

La UA no le queda a la zaga – 43 goles a favor y 26 en contra -. Dispone de una plantilla con una elevada dosis de competitividad y de experiencia. Como visitante, sólo ha perdido en las pistas del Jimbee Roldán FSF y de la UCAM ElPozo Murcia. La temporada pasada las alicantinas en dos partidos muy disputados se acabaron imponiendo tanto en Esplugues de Llobregat (1-3) como en Alicante (4-1). La UA juega ininterrumpidamente en la máxima categoría del fútbol sala femenino desde la temporada 2011-12. En los últimos seis años siempre ha terminado la liga entre las cuatro primeras.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres 

Sábado 19 de enero / 16h 

15ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división 

AE Penya Esplugues – Universidad de Alicante

Volver arriba