Saltear al contenido principal
Prèvia 15ª Jornada Del Sènior Masculí || Previa 15ª Jornada Del Sénior Masculino

Prèvia 15ª Jornada del Sènior Masculí || Previa 15ª Jornada del Sénior Masculino

A.E. Penya Esplugues – A.E. Les Corts UBAE 

Últim partit de la primera volta , amb el lideratge en joc i el títol honorific de campió d’hivern.
Ens visita un equip que ha estat molt regular durant la primera volta, fins a les últimes jornades que ha tingut dues ensopegades que li han fet perdre la primera plaça. Un equip amb mescla de jugadors amb experiència, molt joves.

Cal destacar a Orrios en porteria i a Pau Lopez i Ernest Cardona, tots dos amb experiència en segona divisió. La Penya Esplugues arriba amb una dinàmica molt positiva on no coneix la derrota en les últimes onze jornades.Esperem que l’equip pugui anar recuperant als jugadors tocats i que puguem comptar amb tots els efectius.Un partit clau on Les Corts pot reenganxar-se a la lliga i fer-se amb el lideratge o bé, com allunyar-se a 6 punts i tirar una mica les seves opcions.

Esperem poder comptar amb ambient en les graderies i que l’afició pugui portar en volandasa l’equip.

(Fotografia: fcf)

_____________________________________________________________________________________________________________________

A.E. Penya Esplugues – A.E. Les Corts UBAE 

Último partido de la primera vuelta , con el liderato en juego y el título honorifico de campeón de invierno.
Nos visita un equipo que ha estado muy regular durante la primera vuelta, hasta las últimas jornadas que ha tenido dos tropiezos que le han hecho perder la primera plaza. Un equipo con mezcla de jugadores con experiencia y muy jóvenes.

Cabe que destacar a Orrios en portería y a Pau Lopez y Ernest Cardona, los dos con experiencia en segunda división. La Peña Esplugues llega con una dinámica muy positiva donde no conoce la derrota en las últimas once jornadas.Esperamos que el equipo pueda ir recuperando a los jugadores tocados y que podamos contar con todos los efectivos.Un partido clave donde Las Cortes puede reengancharse a la liga y hacerse con el liderato o bien, como alejarse a 6 puntos y echar un poco sus opciones.

Esperamos poder contar con ambiente en las gradas y que la afición pueda llevar en volandas el equipo.

(Fotografía: fcf)

 

 

 

Volver arriba