Saltear al contenido principal
Prèvia 16a Jornada Del Sènior Femení || Previa 16ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 16a Jornada del Sènior Femení || Previa 16ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues obre la segona volta al camp de la UCAM El Pozo Murcia

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta a la UCAM El Pozo Murcia F.S., el dissabte 11 de gener (16.15h) al pavelló José Mª Cagigal de Múrcia, en partit de la 16a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les murcianes, vuitenes amb 22 punts, jugaran amb la intenció de començar amb bon peu la segona volta. Les espluguines, desenes amb 19 punts, s’esforçaran per retrobar-se amb la victòria i instal·lar-se a la zona tranquil·la de la taula.

Després de l’eliminació de la Copa de la Reina, les catalanes viatgen a Múrcia centrades ja exclusivament en la lliga. Tenen clars els objectius: enfortir el joc col·lectiu i treballar els petits detalls que poden acabar sent decisius en un partit equilibrat com el del dissabte.

La Penya Esplugues entrena amb solvència cada setmana per guanyar definició en atac i contundència en defensa. Es tracta de millorar, a partir d’ara, els 28 gols marcats i els 40 encaixats a la primera meitat de la competició.

La UCAM serà la primera prova de foc. És un contrincant exigent i ple de jugadores joves amb projecció que no donen mai cap pilota per perduda. Tant és així que ha recollit els elogis dels rivals pel joc i els resultats de la primera volta.

Com a locals, han derrotat el Bilbo F.S. (5-0), el Cidade as Burgas F.S. (4-3), el Xaloc Alacant (7-1) i l’Alcorcón F.S. (5-4) i han empatat amb el F.S.F. Móstoles (3-3). La temporada passada la UCAM es va imposar a la Penya Esplugues per un marcador ajustat (3-2).
_____________________________________________________

Múrcia / Pavelló José Mª Cagigal

Dissabte 11 de gener / 16.15h

16a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

UCAM ElPozo Murcia F.S. – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues abre la segunda vuelta en el campo de la UCAM El Pozo Murcia

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta a la UCAM El Pozo Murcia F.S., el sábado 11 de enero (16.15h) en el pabellón José Mª Cagigal de Murcia, en partido de la 16ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las murcianas, octavas con 22 puntos, jugarán con la intención de empezar con buen pie la segunda vuelta. Las espluguenses, décimas con 19 puntos, se esforzarán por reencontrarse con la victoria e instalarse en la zona tranquila de la tabla.

Tras la eliminación de la Copa de la Reina, las catalanas viajan a Murcia centradas ya exclusivamente en la liga. Tienen claros los objetivos: fortalecer el juego colectivo y trabajar los pequeños detalles que pueden acabar siendo decisivos en un partido equilibrado como el del sábado.

La Penya Esplugues entrena con solvencia cada semana para ganar definición en ataque y contundencia en defensa. Se trata de mejorar, a partir de ahora, los 28 goles marcados y los 40 encajados en la primera mitad de la competición.

La UCAM será la primera prueba de fuego. Es un contrincante exigente y lleno de jugadoras jóvenes con proyección que no dan nunca un balón por perdido. Tanto es así que ha recogido los elogios de los rivales por el juego y los resultados de la primera vuelta.

Como locales, han derrotado al Bilbo F.S. (5-0), el Cidade as Burgas FS (4-3), el Xaloc Alicante (7-1) y el Alcorcón F.S. (5-4) y han empatado con el F.S.F. Móstoles (3-3). La temporada pasada la UCAM se impuso a la Penya Esplugues por un marcador ajustado (3-2).
_____________________________________________________

Murcia / Pabellón José Mª Cagigal

Sábado 11 de enero / 16.15h

16ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

UCAM ElPozo Murcia F.S. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba