Saltear al contenido principal
Prèvia 16ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 16ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 16ª Jornada del Sènior Femení || Previa 16ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep el Femisport a un derbi renyit que estrena la segona volta

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al CFS Femisport, de Sabadell, aquest diumenge 27 de gener (13.15h) al Complex Esportiu Municipal de Les Moreres en partit de la 16ª jornada de la lliga femenina de 1ª divisió de futbol sala. Les sabadellenques arriben al derbi amb ganes d’estrenar el caseller de victòries. Ara són últimes amb un punt. Les espluguines, terceres amb 31 punts, buscaran la primera victòria del 2019 després de dues ensopegades consecutives.

Tot i la diferència de punts, les blanc-i-vermelles saben que hauran d’exercitar-se a fons per endur-se un partit en què, com a tots els derbis, pot passar de tot. Un derbi sempre és un derbi. Diumenge intentaran recuperar la senda dels bons resultats que les ha situat a la zona calenta de la classificació.

Assegurada la permanència en una sòlida primera volta, la Penya Esplugues pot aspirar a jugar la Copa d’Espanya per primera vegada a la història del club. Un repte ambiciós i complicat. Caldrà seguir progressant en el joc col·lectiu per afrontar les dificultats creixents d’uns rivals més rodats i, en alguns casos, amb plantilles reforçades. I farà falta fortalesa per mantenir el ritme i disputar els llocs capdavanters a equips molt experimentats i competitius al límit. Arrenca, per tant, una segona volta d’alt voltatge i d’elevada exigència.

Per començar un partit renyit contra el CFS Femisport, un rival ben preparat que ha notat el salt de categoria – és recent ascendit – i no ha tingut sort en moments crucials. En el seu primer any a la màxima categoria del futbol sala femení, les sabadellenques han tancat la primera volta amb un empat i 14 derrotes, 14 gols a favor i 69 en contra. Inicien la segona volta amb la voluntat de deixar enrere els mals resultats.

__________________________________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Complex esportiu municipal Les Moreres
Diumenge 27 de gener / 13.15h
16ª jornada Lliga Futbol sala femenina  divisió
AE Penya Esplugues – CFS Femisport

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Femisport en un derbi reñido que estrena la segunda vuelta

La AE Penya Esplugues se enfrenta al CFS Femisport, de Sabadell, este domingo 27 de enero (13.15h) en el Complex Esportiu Municipal de Les Moreres en partido de la 16ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las sabadellenses llegan al derbi con ganas de estrenar el casillero de victorias. Ahora son últimas con un punto. Las espluguenses, terceras con 31 puntos, buscarán la primera victoria del 2019 tras dos tropiezos consecutivos.

A pesar de la diferencia de puntos, las blanquirojas saben que deberán emplearse a fondo para llevarse un partido en el que, como todos los derbis, puede pasar de todo. Un derbi siempre es un derbi. El domingo intentarán recuperar la senda de los buenos resultados que las ha situado en la zona caliente de la clasificación.

Asegurada la permanencia en una sólida primera vuelta, la Penya Esplugues puede aspirar a jugar la Copa de España por primera vez en la historia del club. Un reto ambicioso y complicado. Será necesario seguir progresando en el juego colectivo para afrontar las dificultades crecientes de unos rivales más rodados y, en algunos casos, con plantillas reforzadas. Y hará falta fortaleza para mantener el ritmo y disputar los puestos de cabeza a equipos muy experimentados y competitivos al límite. Arranca, por tanto, una segunda vuelta de alto voltaje y de elevada exigencia.

Para empezar un partido reñido contra el CFS Femisport, un rival bien preparado que ha notado el salto de categoría – es recién ascendido – y no ha tenido suerte en momentos cruciales. En su primer año en la máxima categoría del fútbol sala femenino, las sabadellenses han cerrado la primera vuelta con un empate y 14 derrotas, 14 goles a favor y 69 en contra. Inician la segunda vuelta con la voluntad de dejar atrás los malos resultados.

_____________________________________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Complex esportiu municipal de Les Moreres
Domingo 27 de enero / 13.15h
16ª jornada Liga Fútbol sala femenina  división
AE Penya Esplugues – CFS Femisport

Volver arriba