Saltear al contenido principal
Prèvia 17a Jornada Del Sènior Femení || Previa 17ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 17a Jornada del Sènior Femení || Previa 17ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep el Bilbo FS, decidida a confirmar la dinàmica positiva del seu joc

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al Bilbo F.S. el dissabte 18 de gener (16h) al Complex Esportiu de Les Moreres en partit de la 17a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les basques, que actualment tanquen la classificació amb 6 punts, aniran a per totes per sortir de la cua. Les espluguines, vuitenes amb 22 punts, saben que no es poden confiar davant d’un equip que ja les va derrotar a Bilbao.

Després de retrobar-se amb la victòria a Múrcia, les catalanes s’han entrenat aquesta setmana amb la convicció que la distància entre els dos equips és molt més curta del que dona a entendre la classificació i que instal·lar-se definitivament a la zona tranquil·la de la taula exigeix fer-se fortes especialment a casa a la segona volta.

El duel de dissabte és una pedra de toc de primer ordre perquè l’equip d’Esplugues de Llobregat doni continuïtat als bons resultats i confirmi la dinàmica positiva desplegada a la pista. En tot cas, la lliga, com ho denoten els resultats, és una competició molt oberta.

El Bilbo F.S. serà un rival dur. A la primera volta ja va obtenir un triomf ajustat (4-3) contra la Penya Esplugues. Aquesta temporada les biscaïnes també han aconseguit empatar, com a visitants, contra Móstoles F.S.F. (3-3) i Cidade As Burgas (1-1), i, com a locals, contra el Roldán F.S. (2-2). El club basc, que no dona cap pilota per perduda en la seva lluita per mantenir la categoria després de l’ascens de l’any passat, ja havia militat a 1a divisió a la temporada 2014-2015.
_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Dissabte 18 de gener / 16h

17a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

A.E. Penya Esplugues – Bilbo F.S.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Bilbo FS, decida a confirmar la dinámica positiva de su juego

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al Bilbo F.S. el sábado 18 de enero (16h) en el Complex Esportiu de Les Moreres en partido de la 17ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las vascas, que actualmente cierran la clasificación con 6 puntos, irán a por todas para salir de la cola. Las espluguenses, octavas con 22 puntos, saben que no se pueden confiar ante un equipo que ya las derrotó en Bilbao.

Tras reencontrarse con la victoria en Murcia, las catalanas se han entrenado esta semana con la convicción de que la distancia entre los dos equipos es mucho más corta de lo que da a entender la clasificación y que instalarse definitivamente en la zona tranquila de la tabla exige hacerse fuertes especialmente en casa en la segunda vuelta.

El duelo del sábado es una piedra de toque de primer orden para que el equipo de Esplugues de Llobregat dé continuidad a los buenos resultados y confirme la dinámica positiva desplegada en la pista. En todo caso, la liga, como lo denotan los resultados, es una competición muy abierta.

El Bilbo F.S. será un rival duro. En la primera vuelta ya obtuvo un triunfo ajustado (4-3) contra la Penya Esplugues. Esta temporada las vizcaínas también han conseguido empatar, como visitantes, contra Móstoles F.S.F. (3-3) y Cidade As Burgas (1-1), y, como locales, contra el Roldán F.S. (2-2). El club vasco, que no da un balón por perdido en su lucha por mantener la categoría tras el ascenso del año pasado, ya había militado en 1ª división en la temporada 2014-2015.
_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Sábado 18 de enero / 16h

17ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

A.E. Penya Esplugues – Bilbo F.S.

Volver arriba