Saltear al contenido principal
Prèvia 17ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 17ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 17ª Jornada del Sènior Femení || Previa 17ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita la pista del combatiu Viaxes Amarelle gallec.

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al Viaxes Amarelle FSF d’A Corunya aquest dissabte 2 de febrer (18h), al pavelló Sagrada Familia, en partit de la 17a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les gallegues, que han aconseguit les seves tres victòries en els últims sis partits, són tretzenes amb 10 punts. Les espluguines, que són terceres amb 34 punts, es desplacen amb la ferma voluntat de puntuar per seguir en els llocs capdavanters.

Després d’imposar-se amb claredat en el derbi contra el Femisport, les blanc-i-vermelles han preparat el primer desplaçament de la segona volta amb l’objectiu de jugar la Copa a l’horitzó. Guanyar partits com el de dissabte contra el Viaxes Amarelle FSF és de vital importància, com s’ha demostrat a la primera volta, per afermar-se en les primeres posicions, especialment en una competició tan igualada com aquesta. No serà gens fàcil.

“La nostra idea – ha declarat l’entrenador de l’AE Penya Esplugues, Robert Caneda — és que cada jornada són tres punts i que cada partit és un món diferent on hem de competir a fons per anar sumant punts. Més a prop, per tant, del nostre objectiu de disputar la Copa”.

El Viaxes Amarelle FSF compta amb una plantilla jove i combativa que no dona una pilota per perduda i que fa que sigui l’únic dels tres ascendits que no figura en llocs de descens. A Esplugues de Llobregat, a la primera volta, només va sortir derrotat al final i per la mínima (1-0) gràcies a un plantejament rocós en defensa. Tot i haver trigat a adaptar-se a la categoria està anant decididament de menys a més.

(Fotografia: Ishotthemoment)

_______________________________________________________________________

A Corunya / Pavelló Sagrada Familia

Dissabte 2 de febrer / 18h

17ª jornada Lliga Futbol sala femenina 1ª divisió

Viaxes Amarelle F.S.F. – A.E. Penya Esplugues

_______________________________________________________________________
*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita la pista del combativo Viaxes Amarelle gallego.

La AE Penya Esplugues se enfrenta al Viaxes Amarelle FSF de A Coruña este sábado 2 de febrero (18h), en el pabellón Sagrada Familia, en partido de la 17ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las gallegas, que han conseguido sus tres victorias en los últimos seis partidos, son decimoterceras con 10 puntos. Las espluguenses, que son terceras con 34 puntos, se desplazan con la firme voluntad de puntuar para seguir en los puestos de cabeza. 

Tras imponerse con claridad en el derbi contra el Femisport, las blanquirojas han preparado el primer desplazamiento de la segunda vuelta con el objetivo de jugar la Copa en el horizonte. Ganar partidos como el del sábado contra el Viaxes Amarelle FSF es de vital importancia, como se ha demostrado en la primera vuelta, para afianzarse en las primeras posiciones, especialmente en una competición tan igualada como esta. No será nada fácil.

«Nuestra idea – ha declarado el entrenador de la AE Penya Esplugues, Robert Caneda – es que cada jornada son tres puntos y que cada partido es un mundo diferente donde tenemos que competir a fondo para ir sumando puntos. Más cerca, por tanto, de nuestro objetivo de disputar la Copa «.

El Viaxes Amarelle FSF cuenta con una plantilla joven y combativa que no da un balón por perdido y que hace que sea el único de los tres ascendidos que no figura en puestos de descenso. En Esplugues de Llobregat, en la primera vuelta, sólo salió derrotado al final y por la mínima (1-0) gracias a un planteamiento rocoso en defensa. A pesar de haber tardado en adaptarse a la categoría está yendo decididamente de menos a más.

(Fotografía: Ishotthemoment)

_______________________________________________________________________

A Coruña / Pabellón Sagrada Familia

Sábado 2 de febrero / 18h

17ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

Viaxes Amarelle F.S.F. – A.E. Penya Esplugues

_______________________________________________________________________
*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram
Volver arriba