Saltear al contenido principal
Prèvia 18a Jornada Del Sènior Femení || Previa 18ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 18a Jornada del Sènior Femení || Previa 18ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita la pista del Poio gallec, un equip compacte que aspira a tot

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al Poio Pescamar F.S. el dissabte 25 de gener (17h) al Pavelló Municipal de Poio (Galícia) en partit de la 18a jornada de la lliga femenina de futbol sala de 1a divisió. Les gallegues, cinquenes amb 32 punts, aspiren a entrar al play-off pel títol que disputaran els quatre primers. Les espluguines, que porten dues victòries seguides aquest any i són setenes amb 25 punts, pugnen per assentar-se definitivament a la zona tranquil·la de la taula.

Conscients de l’enorme potencial de les adversàries, les catalanes s’han preparat a fons per desplegar la solidesa del seu joc col·lectiu i plantar cara a l’esquadra gallega. Viatgen a Galícia dissabte, amb un estat d’ànim positiu, producte dels bons resultats a l’inici de la segona volta i sense urgències. Intentaran puntuar encara que saben que serà molt difícil.

El rival a batre és un equip compacte i ple d’individualitats d’alt nivell. Pensat per aspirar a tot – Lliga i Copa –. A casa, les gallegues només han perdut contra els tres primers (Futsi Atlético, Burela F.S. i Ourense C.F.). De fet, com a locals, han aconseguit golejar a l’Alcorcón (8-2) i a la UCAM El Pozo Murcia (8-1). Ara mateix, porten 57 gols a favor i 35 en contra.

Els enfrontaments entre els dos equips sempre són molt disputats. A les Moreres, a la primera volta, el matx va finalitzar amb empat (1-1). Aquesta és la setena temporada del Poio Pescamar FS a 1a divisió després del seu ascens l’any 2013.

_____________________________________________________

Poio / Pavelló Municipal de Poio 

Dissabte 25 de gener / 17h 

18a jornada Lliga Femenina Futbol Sala 1a divisió 

Poio Pescamar F..S. – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita la pista del Poio gallego, un equipo compacto que aspira a todo

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al Poio Pescamar F.S. el sábado 25 de enero (17h) en el Pabellón Municipal de Poio (Galicia) en partido de la 18ª jornada de la liga femenina de fútbol sala de 1ª división. Las gallegas, quintas con 32 puntos, aspiran a entrar en el play-off por el título que disputarán los cuatro primeros. Las espluguenses, que llevan dos victorias seguidas este año y son séptimas con 25 puntos, pugnan por asentarse definitivamente en la zona tranquila de la tabla.

Conscientes del enorme potencial de las adversarias, las catalanas se han preparado a fondo para desplegar la solidez de su juego colectivo y hacer frente a la escuadra gallega. Viajan a Galicia el sábado, con un estado de ánimo positivo, producto de los buenos resultados al inicio de la segunda vuelta y sin urgencias. Intentarán puntuar aunque saben que será muy difícil.

El rival a batir es un equipo compacto y lleno de individualidades de alto nivel. Pensado para aspirar a todo – Liga y Copa -. En casa, las gallegas sólo han perdido contra los tres primeros (Futsi Atlético, Burela F.S. y Ourense C.F.). De hecho, como locales, han conseguido golear al Alcorcón (8-2) y a la UCAM El Pozo Murcia (8-1). Ahora mismo, llevan 57 goles a favor y 35 en contra.

Los enfrentamientos entre ambos equipos siempre son muy disputados. En Les Moreres, en la primera vuelta, el encuentro finalizó con empate (1-1). Esta es la séptima temporada del Poio Pescamar FS en 1ª división tras su ascenso el año 2013.

_____________________________________________________

Poio / Pabellón Municipal de Poio 

Sábado 25 de enero / 17h 

18ª jornada Liga Femenina Fútbol Sala 1ª división 

Poio Pescamar F.S. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba