Saltear al contenido principal
Prèvia 18ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 18ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 18ª Jornada del Sènior Femení || Previa 18ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep un atrevit Sala Zaragoza F.S. 

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al Sala Zaragoza FS aquest dissabte 23 de febrer (16h) al Complex Esportiu Municipal de les Moreres en partit de la 18ª jornada de la lliga femenina de 1ª divisió de futbol sala. Les aragoneses, quinzenes amb 5 punts, batallen sense descans per sortir dels llocs de descens. Les espluguines, quartes amb 34 punts, confien deixar enrere sobre la pista l’irregular inici d’any amb una victòria.

La lliga entra ara en la fase decisiva on s’ha de decidir el campió, s’han de dirimir les vuit places per jugar la Copa el mes de juny i s’han de decantar els tres equips que perdran la categoria. No hi ha, per tant, rival petit. Tots mantenen encara les seves opcions.

Després del parèntesi de l’Eurocopa i del campionat d’Espanya sub20, les jugadores de l’AE Penya Esplugues han entrenat fort aquesta setmana per sincronitzar les sensacions col·lectives i per recobrar la fluïdesa del joc desplegat en la primera volta. Les blanc-i-vermelles afronten el matx amb el màxim respecte per l’adversari i amb l’aspiració d’endur-se el triomf per mantenir-se a la zona calenta de la taula. No s’anuncia una empresa fàcil.

La classificació actual del Sala Zaragoza FS no es correspon a l’atreviment demostrat repetidament a la pista. Però només han puntuat a casa contra Femisport (7-1) i Majadahonda (4-4), i a fora contra Leganès (1-1). La presència del Sala Zaragoza FS ha tancat un llarg període sense equips aragonesos a Primera Divisió. L’últim representant havia estat el Natudelia que va perdre la màxima categoria a la temporada 2011-12.

_____________________________________________________________________________ 

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres 

Dissabte 23 de febrer / 16h 

18ª jornada Lliga Futbol sala femenina 1ª divisió 

A.E. Penya Esplugues – AD Sala Zaragoza FS

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe a un atrevido Sala Zaragoza F.S.

La AE Penya Esplugues se enfrenta al Sala Zaragoza FS este sábado 23 de febrero (16h) en el Complex Esportiu Municipal de les Moreres en partido de la 18ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las aragonesas, decimoquintas con 5 puntos, batallan sin descanso para salir de los puestos de descenso. Las espluguenses, cuartas con 34 puntos, confían dejar atrás sobre la pista el irregular inicio de año con una victoria.

La liga entra ahora en la fase decisiva donde debe decidirse el campeón, se deben dirimir las ocho plazas para jugar la Copa el mes de junio y han de decantarse los tres equipos que perderán la categoría. No hay, por tanto, rival pequeño. Todos mantienen aún sus opciones.

Tras el paréntesis de la Eurocopa y del campeonato de España sub20, las jugadoras de la AE Penya Esplugues han entrenado fuerte esta semana para sincronizar las sensaciones colectivas y para recobrar la fluidez del juego desplegado en la primera vuelta. Las blanquirojas afrontan el encuentro con el máximo respeto por el adversario y con la aspiración de llevarse el triunfo para mantenerse en la zona caliente de la tabla. No se anuncia una empresa fácil.

La clasificación actual del Sala Zaragoza FS no se corresponde al atrevimiento demostrado repetidamente en la pista. Pero sólo han puntuado en casa contra Femisport (7-1) y Majadahonda (4-4), y fuera contra Leganés (1-1). La presencia del Sala Zaragoza FS ha cerrado un largo periodo sin equipos aragoneses en Primera División. El último representante había sido el Natudelia que perdió la máxima categoría en la temporada 2011-12.

_____________________________________________________________________________ 

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres 

Sábado 23 de febrero / 16h 

18ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división 

A.E. Penya Esplugues – AD Sala Zaragoza FS

Volver arriba