Saltear al contenido principal
Prèvia 19a Jornada Del Sènior Femení || Previa 19ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 19a Jornada del Sènior Femení || Previa 19ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep el Móstoles en un duel entre dos equips empatats a punts

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta a l’F.S.F. Móstoles el dissabte 1 de febrer (16h) al Complex Esportiu Municipal Les Moreres en partit de la 19a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les madrilenyes, sisenes amb 28 punts, intentaran puntuar per refer-se de les últimes ensopegades. Les espluguines, setenes amb 28 punts també, pugnaran per allargar la ratxa de bons resultats de la segona volta.

Després del triomf a la pista del Poio, l’A.E. Penya Esplugues ha elevat aquesta setmana la intensitat dels seus entrenaments per poder confirmar la millora del joc ofensiu i la solidesa del joc defensiu desplegat últimament.

La força com a col·lectiu de les catalanes les ha fet escalar posicions de nou, però sense deixar mai de tocar de peus a terra. Partit a partit, aquesta és, des del primer moment, la divisa d’un equip jove que no s’arruga davant dels contrincants i els contratemps.

Si els partits no estan mai decidits abans de començar, aquest encara menys. La classificació dels dos equips – empatats a punts a la zona tranquil·la de la taula — parla per si sola de l’equilibri de forces existent a priori en el duel de dissabte. A la primera volta, les madrilenyes van guanyar per un marcador ajustat (3-2).

Com a visitant, l’FSF Móstoles ha puntuat a les pistes del Xaloc Alacant FS (2-7), el Cidade As Burgas F.S. (1-2), el Sala Zaragoza FS (4-4) i la UCAM El Pozo Murcia (3-3), i ha sortit derrotat dels camps de l’Alcorcón FS (3-2), CD Futsi Atlético (5-2), Poio Pescamar (2-1) i Burela F.S. (4-3).

L’equip madrileny és un històric de la 1a divisió amb un palmarès extraordinari: dues lligues (2000-01 i 2005-06), quatre copes (2000, 2010, 2011 i 2012) i dues supercopes (2006 i 2010).

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres 

Dissabte 1 de febrer / 16h

19a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

A.E. Penya Esplugues – F.S.F. Móstoles

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Móstoles en un duelo entre dos equipos empatados a puntos

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al F.S.F. Móstoles el sábado 1 de febrero (16h) en el Complex Esportiu Municipal Les Moreres en partido de la 19ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las madrileñas, sextas con 28 puntos, intentarán puntuar para reponerse de los últimos tropiezos. Las espluguenses, séptimas con 28 puntos también, pugnarán por alargar la racha de buenos resultados de la segunda vuelta.

Tras el triunfo en la pista del Poio, la A.E. Penya Esplugues ha elevado esta semana la intensidad de sus entrenamientos para poder confirmar la mejora del juego ofensivo y la solidez del juego defensivo desplegado últimamente.

La fuerza como colectivo de las catalanas las ha hecho escalar posiciones de nuevo, pero sin dejar nunca de tener los pies en el suelo. Partido a partido, esta es, desde el primer momento, la divisa de un equipo joven que no se amilana ante los contrincantes y los contratiempos.

Si los partidos nunca están decididos antes de empezar, este aún menos. La clasificación de los dos equipos – empatados a puntos en la zona tranquila de la tabla – habla por sí sola del equilibrio de fuerzas existente a priori en el duelo del sábado. En la primera vuelta, las madrileñas ganaron por un marcador ajustado (3-2).

Como visitante, el F.S.F. Móstoles ha puntuado esta temporada en las pistas del Xaloc Alacant F.S. (2-7), el Cidade As Burgas F.S. (1-2), el Sala Zaragoza F.S. (4-4) y la UCAM El Pozo Murcia ( 3-3), y ha salido derrotado de los campos del Alcorcón F.S. (3-2), C.D. Futsi Atlético (5-2), Poio Pescamar (2-1) y Burela F.S. (4-3).

El equipo madrileño es un histórico de la 1ª división con un palmarés extraordinario: dos ligas (2000-01 y 2005-06), cuatro copas (2000, 2010, 2011 y 2012) y dos Supercopas (2006 y 2010).

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres 

Sábado 1 de febrero / 16h 

19ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división 

A.E. Penya Esplugues – F.S.F. Móstoles

Volver arriba