Saltear al contenido principal
Prèvia 19ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 19ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 19ª Jornada del Sènior Femení || Previa 19ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita el F.S.F. Móstoles en un partit que s’anuncia molt igualat. 

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al F.S.F. Móstoles, dissabte 2 de març (18:30), al pavelló de Villafontana en partit de la 19a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les madrilenyes, novenes amb 25 punts, estan disposades a fer valer el factor pista. Les espluguines, cinquenes amb 35 punts, viatgen amb ganes de recuperar la dinàmica positiva i consolidar-se a la zona calenta de la taula.

Després de les ensopegades contra el Viaxes Amarelle i el Sala Zaragoza, l’A.E. Penya Esplugues ha dedicat els entrenaments d’aquesta setmana a polir petits detalls que solen ser decisius en enfrontaments  que s’anuncien molt igualats com el de dissabte.

Les blanc-i-vermelles, que podran comptar de nou amb la plantilla al complet, afronten sense urgències el matx però conscients de la importància dels punts en joc per les aspiracions de jugar la Copa al final de la temporada. Partit a partit, aquesta ha estat i és la divisa de l’equip. Jugadores i cos tècnic no han deixat de tenir mai els peus a terra.

El F.S.F. Móstoles té un alt poder ofensiu amb 61 gols a favor, els mateixos que la Penya Esplugues. En Canvi, han encaixat 55 gols, les espluguines només 34. El matx de la primera volta al CEM Les Moreres va acabar amb una ajustada victòria local (5-4).

Les madrilenyes que han rejovenit la plantilla sense perdre les referents més experimentades, són novenes amb 25 punts. A casa han empatat amb el totpoderós Futsi Navalcarnero i han guanyat al Guadalcacín F.S., al Leganés F.S. i a l’Amarelle F.S.

_____________________________________________________________________________ 

Móstoles / Pavelló Municipal Villafontana

Dissabte 2 de març / 18:30h

19ª jornada Lliga Futbol sala femenina 1ª divisió

F.S.F. Móstoles  – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita al F.S.F. Móstoles en un partido que se anuncia muy igualado. 

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al F.S.F. Móstoles, el sábado 2 de marzo (18:30), en el pabellón de Villafontana en partido de la 19ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las madrileñas, novenas con 25 puntos, están dispuestas a hacer valer el factor pista. Las espluguenses, quintas con 35 puntos, viajan con ganas de recuperar la dinámica positiva y consolidarse en la zona caliente de la tabla.

Tras los tropiezos contra el Viaxes Amarelle y el Sala Zaragoza, la A.E. Penya Esplugues ha dedicado los entrenamientos de esta semana a pulir los pequeños detalles que suelen ser decisivos en enfrentamientos que se anuncian muy igualados como el del sábado.

Las blanquirojas, que podrán contar de nuevo con la plantilla al completo, afrontan sin urgencias el encuentro pero conscientes de la importancia de los puntos de juego para las aspiraciones de jugar la Copa al final de la temporada. Partido a partido, ésta ha sido y es la divisa del equipo. Jugadoras y cuerpo técnico no han dejado de tener nunca los pies en el suelo.

El F.S.F. Móstoles tiene un alto poder ofensivo con 61 goles a favor, los mismos que la Penya Esplugues. En cambio, ha encajado 55 goles, las espluguenses sólo 34. El encuentro de la primera vuelta en el CEM Les Moreres terminó con una ajustada victoria local (5-4).

Las madrileñas, que han rejuvenecido la plantilla sin perder referentes más experimentadas, son novenas con 25 puntos. En casa han empatado con el todopoderoso Futsi Navalcarnero y han ganado al Guadalcacín F.S., al Leganés F.S. y al Amarelle F.S.

_____________________________________________________________________________ 

Móstoles / Pabellón Municipal Villafontana

Sábado 2 de marzo / 18:30h

19ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª divisió

F.S.F. Móstoles  – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba