Saltear al contenido principal
Prèvia 5ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 5ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 5ª Jornada del Sènior Femení || Previa 5ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep al Majadahonda amb la voluntat de seguir sumant

L’A.E. Penya Esplugues s’enfrontarà al Majadahonda F.S.F. el diumenge 13 d’octubre (13.30h) al Complex Esportiu de les Moreres en partit de la 5a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. L’equip madrileny, que no ha puntuat encara, intentarà repetir el triomf del curs passat. Les espluguines, confortades per la victòria de dijous contra la UCAM El Pozo Murcia, jugaran amb ganes de consolidar-se a la zona tranquil·la de la classificació. Ara són novenes amb 4 punts.

Les blanc-i-vermelles saltaran a la pista amb la voluntat de retrobar la seva millor versió i de fer-se fortes a casa. Les jugadores tenen molt clar que no hi ha rival petit i que tots els partits són de vital importància en una lliga tan competida com aquesta. Es tracta d’accentuar la intensitat defensiva i d’incrementar l’efectivitat atacant per seguir sumant.

Les madrilenyes posaran a prova, per tant, el joc col·lectiu de les catalanes en una competició igualada on no hi ha res escrit a priori a cap partit. El Majadahonda F.S.F. és dels que explota les seves oportunitats i no es dona mai per vençut. Porta sis temporades consecutives a la màxima categoria del futbol sala femení.
_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Diumenge 13 d’octubre / 13.30h

5a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

A.E. Penya Esplugues – Majadahonda F.S.F.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Majadahonda con la voluntad de seguir sumando

La A.E. Penya Esplugues se enfrentará al Majadahonda F.S.F. el domingo 13 de octubre (13.30h) en el Complex Esportiu de Les Moreres en partido de la 5ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. El equipo madrileño, que no ha puntuado aún, intentará repetir el triunfo del curso pasado. Las espluguenses, confortadas por la victoria del jueves contra la UCAM El Pozo Murcia, jugarán con ganas de consolidarse en la zona tranquila de la clasificación. Ahora son novenas con 4 puntos.

Las blanquirrojas saltarán a la pista con la voluntad de reencontrar su mejor versión y hacerse fuertes en casa. Las jugadoras tienen muy claro que no hay rival pequeño y que todos los partidos son de vital importancia en una liga tan competida como esta. Se trata de acentuar la intensidad defensiva y de incrementar la efectividad atacante para seguir sumando.

Las madrileñas pondrán a prueba, por lo tanto, el juego colectivo de las catalanas en una competición igualada donde no hay nada escrito a priori a ningún partido. El Majadahonda F.S.F. es de los que explota sus oportunidades y no se da nunca por vencido. Lleva seis temporadas consecutivas en la máxima categoría del fútbol sala femenino.
_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Domingo 13 de octubre / 13.30h

5ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

A.E. Penya Esplugues – Majadahonda F.S.F.

Volver arriba