Saltear al contenido principal
Crònica 1ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 1ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 1ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 1ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues s’imposa (3-2) a la UCAM després d’una espectacular remuntada

(ACFSF) .- Partit amb dues parts ben diferenciades. Una primera de major domini del conjunt murcià que es perllongava en els primers compassos de la segona part, fins que les locals van optar pel joc de cinc.

La UCAM va començar fent-se amb la maneta del partit i sorprenent amb més possessió i jugades de perill amb pilotes en llarg, davant d’una Penya que no trobava la seva millor versió i que a més no tenia encert en la finalització. Tot i el domini murcià el primer acte es saldava amb un exigu 0 a 1, gràcies al gol de Toñi als 16 minuts de partit en jugada assajada a la sortida d’un córner.

A la represa les catalanes van tractar de reaccionar buscant una major intensitat en el seu joc, però es trobaven amb el 0 a 2 en contra, amb un gol de Susana des de la frontal de l’àrea després de diverses pilotes repel·lides per Muniesa.

Superada la mitjania del període, la Penya optava pel joc de cinc que fet i fet resultaria crucial, ja que en tres minuts donaria la volta al marcador. Laura i Cèlia en dos xuts des de la frontal en dos atacs posicionals igualaven el xoc i, un minut més tard, Lola en el seu intent de rebuig d’una rematada de Berta Velasco anotava en pròpia porta el 3 a 2 que resultaria definitiu, tot i l’empenta de la UCAM al tram final també apostant pel joc de cinc.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia, Laura, Arantxa i Pilar (cinc inicial). També van jugar: Marta González, Àlex, Marta Luján, Marta Collado i Berta Velasco.

UCAM El Pozo Múrcia: Sonia; Toñi, Lola, Noelia i Pepa (cinc inicial). També van jugar: Alba, Chihiro, Idoya, Cristina i Susana.

Col·legiats: Miguel Moreno i García Donás, del col·legi català. Sense amonestacions.

CEM Les Moreres. Uns 100 espectadors.

Gols:

0-1, min. 16 Toñi

0-2, min. 25 Susana

1-2, min. 32 Laura

2-2, min. 33 Cèlia

3-2, min. 34 Lola (p.p.)

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se impone (3-2) a la UCAM tras una espectacular remontada

(ACFSF).- Partido con dos partes bien diferenciadas. Una primera de mayor dominio del conjunto murciano que se prolongaba en los primeros compases de la segunda parte, hasta que las locales optaron por el juego de cinco.

La UCAM comenzó haciéndose con la manija del partido y sorprendiendo con más posesión y jugadas de peligro con balones en largo, ante una Penya que no encontraba su mejor versión y que además no tenía acierto en la finalización. A pesar del dominio pimentonero el primer acto se saldaba con un exiguo 0 a 1, merced al gol de Toñi a los 16 minutos de partido en jugada ensayada a la salida de un córner.

En la reanudación las catalanas trataron de reaccionar buscando una mayor intensidad en su juego, pero se encontraban con el 0 a 2 en contra, con un gol de Susana desde la frontal del área tras varios balones repelidos por Muniesa.

Superada la medianía del período, la Penya optaba por el juego de cinco que a la postre resultaría crucial, ya que en tres minutos daría la vuelta al marcador. Laura y Cèlia en sendos disparos desde la frontal en dos ataques posicionales igualaban el choque y, un minuto más tarde, Lola en su intento de despeje de un remate de Berta Velasco anotaba en propia puerta el 3 a 2 que resultaría definitivo, a pesar del empuje de la UCAM en el tramo final también apostando por el juego de cinco.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia, Laura, Arantxa y Pilar (quinteto inicial). También jugaron: Marta González, Àlex, Marta Luján, Marta Collado y Berta Velasco.

UCAM El Pozo Murcia: Sonia; Toñi, Lola, Noelia y Pepa (quinteto inicial). También jugaron: Alba, Chihiro, Idoya, Cristina y Susana.

Colegiados: Miguel Moreno y García Donás, del colegio catalán. Sin amonestaciones.

CEM Les Moreres. Unos 100 espectadores.

Goles:

0-1, min. 16 Toñi

0-2, min. 25 Susana

1-2, min. 32 Laura

2-2, min. 33 Cèlia

3-2, min. 34 Lola (p.p.)

Volver arriba