Saltear al contenido principal
Prèvia 1a Jornada Del Sènior Femení || Previa 1ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 1a Jornada del Sènior Femení || Previa 1ª Jornada del Sénior Femenino

L’A.E. Penya Esplugues rep la UCAM El Pozo Murcia F.S. en un duel ajornat que s’anuncia equilibrat i vibrant

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta a la UCAM El Pozo Murcia F.S. el dijous 10 d’octubre (20.30h) al Complex Esportiu Municipal de Les Moreres, en partit ajornat de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les murcianes, que sumen una victòria i dues derrotes, aspiren a endur-se el triomf. Les catalanes, amb un empat i dues derrotes, arriben al matx disposades a tot per allunyar-se de la part baixa de la classificació.

Les blanc-i-vermelles confien en el potencial del seu joc col·lectiu encara que els resultats no hagin estat positius fins ara. La lliga és una cursa de fons. Conscients de les qualitats del rival, saltaran a la pista amb les bateries carregades per decantar, sigui com sigui, el partit a favor seu.

El duel s’anuncia equilibrat i vibrant pels primers resultats de la temporada i pels precedents. L’any passat les murcianes es van imposar (3-2) a casa seva. A les Moreres, en canvi, les espluguines es van endur la victòria (4-0) en un partit elèctric que va segellar l’accés a la fase final de la Copa de la Reina per primera vegada a la història del club català.

La UCAM El Pozo Murcia juga per quarta temporada consecutiva a la màxima categoria del futbol sala femení. Es tracta d’un conjunt jove i organitzat que sap plantar-se bé al camp i no dona mai cap pilota per perduda. L’any passat va acabar novè però ja té a les seves vitrines d’una etapa anterior dues lligues (2001-02 i 2002-03), tres copes (2002, 2003 i 2005) i una Supercopa (2005).
_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Morere

Dijous 10 d’octubre / 20.30h

Partit ajornat de la 1a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

A.E. Penya Esplugues – UCAM El Pozo Murcia F.S.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La A.E. Penya Esplugues recibe a la UCAM El Pozo Murcia F.S. en un duelo aplazado que se anuncia equilibrado y vibrante

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta a la UCAM El Pozo Murcia F.S. el jueves 10 de octubre (20.30h) en el Complex Esportiu Municipal de Les Moreres, en partido aplazado de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las murcianas, que suman una victoria y dos derrotas, aspiran a llevarse el triunfo. Las catalanas, con un empate y dos derrotas, llegan al encuentro dispuestas a todo para alejarse de la parte baja de la clasificación.

Las blanquirrojas confían en el potencial de su juego colectivo aunque los resultados no hayan sido positivos hasta ahora. La liga es una carrera de fondo. Conscientes de las cualidades del rival, saltarán a la pista con las baterías cargadas para decantar, sea como sea, el partido a su favor.

El duelo se anuncia equilibrado y vibrante por los primeros resultados de la temporada y por los precedentes. El año pasado las murcianas se impusieron (3-2) en su casa. En Les Moreres, en cambio, las espluguenses se llevaron la victoria (4-0) en un partido eléctrico que selló el acceso a la fase final de la Copa de la Reina por primera vez en la historia del club catalán.

La UCAM El Pozo Murcia juega por cuarta temporada consecutiva en la máxima categoría del fútbol sala femenino. Se trata de un conjunto joven y organizado que sabe plantarse bien en el campo y no da ninguna pelota por perdida. El año pasado terminó noveno pero ya tiene en sus vitrinas de una etapa anterior dos ligas (2001-02 y 2002-03), tres copas (2002, 2003 y 2005) y una Supercopa (2005).
_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Jueves 10 d’octubre / 20.30h

Partido aplazado de la 1ª jornada Liga Fútbol Sala Femenina 1ª división

A.E. Penya Esplugues – UCAM El Pozo Murcia F.S.

Volver arriba