Saltear al contenido principal
Prèvia 20a Jornada Del Sènior Femení || Previa 20ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 20a Jornada del Sènior Femení || Previa 20ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita el Majadahonda F.S.F. amb l’ànim de seguir sumant

L’A.E. Penya Esplugues s’enfrontarà al Majadahonda F.S.F. el dissabte 15 de febrer (20h) al pavelló municipal de la Granadilla en partit de la 20a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. L’equip madrileny, tretzè amb 14 punts, té com a prioritat sortir de les quatre places de descens on és ara abans d’entrar a l’últim terç del campionat. Les espluguines, vuitenes amb 29 punts, es desplacen amb l’ànim de seguir sumant per afermar-se a la zona tranquil·la de la taula.

Les catalanes, que han iniciat amb confiança la segona volta – tres victòries i un empat –, viatgen advertides de les urgències de les madrilenyes en una lliga en què les distàncies a la classificació no determinen a priori, ni molt menys, el marcador final d’un matx.

Farà falta, per tant, compromís col·lectiu, solidesa en defensa i solvència en atac per treure un resultat positiu de la pista d’un contrincant que sap identificar la tàctica que li convé més i no renuncia mai a res.

A la primera volta, a Les Moreres, la Penya Esplugues va imposar-se (2-0) al Majadahonda FSF en un duel equilibrat que no es va decantar fins als últims instants. El club madrileny porta sis temporades consecutives a la màxima categoria del futbol sala. L’any passat va finalitzar onzè.

_____________________________________________________

Majadahonda / Pavelló Municipal La Granadilla

Dissabte 15 de febrer / 20h

20a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

Majadahonda F.S.F. – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita el Majadahonda F.S.F. con el ánimo de seguir sumando

La A.E. Penya Esplugues se enfrentará al Majadahonda F.S.F. el sábado 15 de febrero (20h) en el pabellón municipal de la Granadilla en partido de la 20ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. El equipo madrileño, decimotercero con 14 puntos, tiene como prioridad salir de las cuatro plazas de descenso donde está ahora antes de entrar en el último tercio del campeonato. Las espluguenses, octavas con 29 puntos, se desplazan con el ánimo de seguir sumando para afianzarse en la zona tranquila de la tabla.

Las catalanas, que han iniciado con confianza la segunda vuelta – tres victorias y un empate -, viajan advertidas de las urgencias de las madrileñas en una liga en la que las distancias en la clasificación no determinan a priori, ni mucho menos, el marcador final de un encuentro.

Hará falta, por tanto, compromiso colectivo, solidez en defensa y solvencia en ataque para sacar un resultado positivo de la pista de un contrincante que sabe identificar la táctica que més le conviene y no renuncia nunca a nada.

En la primera vuelta, en Les Moreres, la Penya Esplugues se impuso (2-0) al Majadahonda FSF en un duelo equilibrado que no se decantó hasta los últimos instantes. El club madrileño lleva seis temporadas consecutivas en la máxima categoría del fútbol sala. El año pasado finalizó undécimo.

_____________________________________________________

Majadahonda / Pabellón Municipal La Granadilla

Sábado 15 de febrero / 20h

20ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

Majadahonda F.S.F. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba