Saltear al contenido principal
Prèvia 20ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 20ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 20ª Jornada del Sènior Femení || Previa 20ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep el Guadalcacín F.S.F. , un rival combatiu i molt incòmode.

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al Guadalcacín F.S.F. el dissabte 9 de març (16h), al Complex Esportiu Municipal de les Moreres en partit de la 20a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les andaluses, que juguen per salvar la categoria, són catorzenes amb 10 punts. Les espluguines, cinquenes amb 35 punts, s’esforcen perquè el bon treball col·lectiu es transformi de nou en resultats positius que condueixin a jugar la Copa d’Espanya, l’objectiu de la temporada.

La Penya Esplugues ha preparat el matx amb la certesa que no hi ha cap partit guanyat a priori però que la plantilla blanc-i-vermella reuneix el potencial suficient per imposar-se a qualsevol dels rivals d’una lliga igualada, com va demostrar a la primera volta. Les catalanes mantenen intactes les seves opcions de quedar entre les vuit primeres i classificar-se per jugar la Copa.

Les espluguines afronten l’últim terç del campionat amb la convicció de corregir els petits detalls del joc col·lectiu que fan la diferència en la màxima categoria i de deixar enrere les lesions d’aquests dos últims mesos. Obtenir els tres punts seria un revulsiu de primer ordre. Dissabte tenen una nova oportunitat.

A pesar de les diferències a la classificació actual, les jugadores de l’AE Penya Esplugues saben de les dificultats que plantejarà el Guadalcacín FS, un rival combatiu i perillós, molt incòmode per als contrincants, i que últimament s’ha reforçat per salvar la categoria com sigui. La temporada passada el Guadalcacín FS va ser l’únic dels tres ascendits que no va retornar a 2a divisió. Avui és l’únic representant andalús a 1a divisió.
_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Dissabte 9 de març / 16h

20a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

A.E Penya Esplugues – Guadalcacín F.S.F

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Guadalcacín F.S.F., un rival combativo y muy incómodo.

La AE Penya Esplugues se enfrenta al Guadalcacín FS el sábado 9 de marzo (16h), en el Complex Esportiu Municipal de les Moreres en partido de la 20ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las andaluzas, que juegan para salvar la categoría, son decimocuartas con 10 puntos. Las espluguenses, quintas con 35 puntos, se esfuerzan para que el buen trabajo colectivo se transforme de nuevo en resultados positivos que conduzcan a jugar la Copa de España, el objetivo de la temporada.

La Penya Esplugues ha preparado el encuentro con la certeza de que no hay ningún partido ganado a priori y que la plantilla blanquirroja reúne el potencial suficiente para imponerse a cualquiera de los rivales de una liga igualada, como demostró en la primera vuelta. Las catalanas mantienen intactas sus opciones de quedar entre las ocho primeras y clasificarse para jugar la Copa.

Las espluguenses afrontan el último tercio del campeonato con la convicción de corregir los pequeños detalles del juego colectivo que hacen la diferencia en la máxima categoría y de dejar atrás las lesiones de estos dos últimos meses. Obtener los tres puntos sería un revulsivo de primer orden. El sábado tienen una nueva oportunidad.
A pesar de las diferencias en la clasificación actual, las jugadoras de la AE Penya Esplugues saben de las dificultades que planteará el Guadalcacín FS, un rival combativo y peligroso, muy incómodo para los contrincantes, y que últimamente se ha reforzado para salvar la categoría como sea. La pasada temporada el Guadalcacín FS fue el único de los tres ascendidos que no retornó a 2ª división. Hoy es el único representante andaluz en 1ª división.
_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Sábado 9 de marzo / 16h

20ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

A.E Penya Esplugues – Guadalcacín F.S.F

Volver arriba