Saltear al contenido principal
Prèvia 21a Jornada Del Sènior Femení || Previa 21ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 21a Jornada del Sènior Femení || Previa 21ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep el Cidade gallec en un duel complicat i exigent

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al Cidade As Burgas F.S. el diumenge 23 de febrer (11h) al Complex Esportius Municipal Les Moreres en partit de la 21a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les gallegues, catorzenes amb 11 punts, s’esforcen cada setmana per sortir dels llocs de descens. Les espluguines, sisenes amb 32 punts, aspiren a prolongar una jornada més la ratxa positiva de resultats de la segona volta.

Les catalanes s’han entrenat a fons amb la voluntat de mantenir aquesta dinàmica i deixar constància dels progressos com a col·lectiu, just quan s’entra a l’últim terç del campionat, el més decisiu de tots. Un tram on els partits són complicats, on no hi ha contrincants assequibles per molt que la classificació pugui donar-ho a entendre, més quan els rivals intenten fugir, com sigui, de les places de descens.

Fa poc, les gallegues van derrotar (3-1) sense pal·liatius a tot un Sala Zaragoza F.S., equip amb nombroses jugadores brasileres. Tot i això, la Penya Esplugues confia en les seves possibilitats. I sap que una defensa consistent i un atac incisiu són un bon fonament per endur-se els tres punts.

A la primera volta, a Ourense, les catalanes van guanyar per la mínima (3-4) en un duel incòmode. El de diumenge a casa també s’anuncia complicat i exigent. El Cidade As Burgas F.S., que va retornar a 1a divisió aquesta temporada, és un equip compacte i ple de caràcter. Anteriorment, ja hi havia militat durant 8 temporades consecutives i havia conquerit el subcampionat a la temporada 2014-15.
___________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Diumenge 23 de febrer / 11h

21a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

A.E. Penya Esplugues – Cidade As Burgas F.S.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Cidade gallego en un duelo complicado y exigente

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al Cidade As Burgas F.S. el domingo 23 de febrero (11h) en el Complex Esportiu Municipal Les Moreres en partido de la 21ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las gallegas, decimocuarta con 11 puntos, se esfuerzan cada semana para salir de los puestos de descenso. Las espluguenses, sextas con 32 puntos, aspiran a prolongar una jornada más la racha positiva de resultados de la segunda vuelta.

Las catalanas se han entrenado a fondo con la voluntad de mantener esta dinámica y dejar constancia de los progresos como colectivo, justo cuando se entra en el último tercio del campeonato, el más decisivo de todos. Un tramo donde los partidos son complicados, donde no hay contrincantes asequibles por mucho que la clasificación pueda darlo a entender, más cuando los rivales intentan huir, como sea, de las plazas de descenso.

Hace poco, las gallegas derrotaron (3-1) sin paliativos a todo un Sala Zaragoza F.S., equipo con numerosas jugadoras brasileñas. Sin embargo, la Penya Esplugues confía en sus posibilidades. Y sabe que una defensa consistente y un ataque incisivo son un buen fundamento para llevarse los tres puntos.

En la primera vuelta, en Ourense, las catalanas ganaron por la mínima (3-4) en un duelo incómodo. El del domingo en casa también se anuncia exigente. El Cidade As Burgas F.S., que retornó a 1ª división esta temporada, es un equipo compacto y lleno de carácter. Anteriormente, ya había militado durante 8 temporadas consecutivas en la máxima categoría, conquistando el subcampeonato en la temporada 2014-15.
_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Domingo 23 de febrero / 11h

21ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

A.E. Penya Esplugues – Cidade As Burgas F.S.

Volver arriba