Saltear al contenido principal
Prèvia 21ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 21ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 21ª Jornada del Sènior Femení || Previa 21ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues viatja a Murcia per enfrontar-se a un sòlid Jimbee Roldán.

L’A.E. Penya Esplugues visita la pista del Jimbee Roldán FSF, dissabte 16 de març (12h), al pavelló Gabriel Pérez en partit de la 21a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les murcianes, terceres amb 41 punts, venen de guanyar vuit dels seus últims nou partits. Les espluguines, setenes amb 35 punts, travessen un moment delicat però pugnaran per donar la sorpresa.

Les blanc-i-vermelles s’han preparat intensament per intentar puntuar en una pista on no ho han fet mai. Un repte d’envergadura, vista la solidesa del contrincant. Un resultat positiu ajudaria a recuperar la confiança i a mantenir-se en posicions que donen dret a jugar la Copa. No serà gens fàcil.

Les jugadores de l’A.E. Penya Esplugues han perdut cinc dels últims set partits disputats.  Tot i això, estan convençudes que els resultats acabaran arribant. A la primera volta, al CEM Les Moreres, l’experimentat Jimbee Roldán F.S.F. va endur-se un empat (2-2) gràcies a un gol aconseguit en els últims instants del matx.

Coberts dos terços de la competició, les murcianes de Torrepacheco porten 70 gols a favor i 40 en contra. Les catalanes 63 a favor i 40 en contra. El Jimbee Roldán F.S.F. milita a 1a divisió des de fa set temporades. És el vigent campió. La plantilla compta amb nombroses jugadores internacionals.

_____________________________________________________

Torre Pacheco / Pavelló Gabriel Pérez 

Dissabte 16 de març / 12h

21a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió 

Jimbee Roldán F.S.F. – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues viaja a Murcia para enfrentarse a un sólido Jimbee Roldán.

La A.E. Penya Esplugues visita la pista del Jimbee Roldán F.S.F., el sábado 16 de marzo (12h), en el pabellón Gabriel Pérez en partido de la 21ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las murcianas, terceras con 41 puntos, vienen de ganar ocho de sus últimos nueve partidos. Las espluguenses, séptimas con 35 puntos, atraviesan un momento delicado pero pugnarán para dar la sorpresa.

Las blanquirrojas se han preparado intensamente para intentar puntuar en una pista donde no lo han hecho nunca. Un reto de envergadura, vista la solidez del contrincante. Un resultado positivo ayudaría a recuperar la confianza y a mantenerse en posiciones que dan derecho a jugar la Copa. No será nada fácil.

Las jugadoras de la A.E. Penya Esplugues han perdido cinco de los últimos siete partidos disputados. Sin embargo, están convencidas de que los resultados acabarán llegando. En la primera vuelta, en el CEM Les Moreres, el experimentado Jimbee Roldán F.S.F. se llevó un empate (2-2) gracias a un gol conseguido en los últimos instantes del encuentro.

Cubiertos dos tercios de la competición, las murcianas de Torrepacheco llevan 70 goles a favor y 40 en contra. Las catalanas 63 a favor y 40 en contra. El Jimbee Roldán F.S.F. milita en 1ª división desde hace siete temporadas. Es el vigente campeón. La plantilla cuenta con numerosas jugadoras internacionales.

_____________________________________________________

Torre Pacheco / Pavelló Gabriel Pérez 

Sábado 16 de marzo / 12h

21a jornada Liga Fútbol sala femenina 1a división

Jimbee Roldán F.S.F. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba