Saltear al contenido principal
Prèvia 22a Jornada Del Sènior Femení || Previa 22ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 22a Jornada del Sènior Femení || Previa 22ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita el Leganés amb la voluntat de seguir sumant una jornada més

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al Leganés F.S. el dissabte 29 de febrer (18h) al pavelló La Fortuna, de Leganés, en partit de la 22a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les madrilenyes, dotzenes amb 15 punts, juguen per allunyar-se del descens. Les espluguines, cinquenes amb 35 punts, saltaran a la pista amb la voluntat de seguir sumant una jornada més.

Les catalanes han preparat minuciosament el duel de dissabte per poder confirmar la dinàmica de bons resultats de la segona volta i, també cal dir-ho, per deixar enrere l’eliminació a vuitens de final de la Copa de la Reina a peus de les madrilenyes. No serà gens fàcil. Saben, per experiència pròpia, que tant el rival com la pista plantegen sempre enormes dificultats a les visitants. L’any passat, els tres punts es van quedar a Leganés en un partit molt disputat (2-1).

Toca, per tant, prescindir de la classificació i competir a fons des del primer minut. Les catalanes confien en la intensitat creixent desplegada pel bloc d’Esplugues de Llobregat aquesta segona volta per decantar el matx a favor seu. Però no hi ha res escrit i a l’últim terç del campionat contra formacions que es juguen la permanència, encara menys.

Les madrilenyes disposen d’una plantilla compacta i competitiva que ha fet mèrits per estar molt més ben situada a la classificació. Aquesta és la quarta temporada del Leganés F.S. a 1a divisió.
_____________________________________________________
Leganés / Pavelló La Fortuna

Dissabte 29 de febrer / 18h

22a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

Leganés F.S. – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita al Leganés con la voluntad de seguir sumando una jornada más

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al Leganés F.S. el sábado 29 de febrero (18h) en el pabellón La Fortuna, de Leganés, en partido de la 22ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las madrileñas, duodécimas con 15 puntos, juegan para alejarse del descenso. Las espluguenses, quintas con 35 puntos, saltarán a la pista con la voluntad de seguir sumando una jornada más.

Las catalanas han preparado minuciosamente el duelo del sábado para poder confirmar la dinámica de buenos resultados de la segunda vuelta y, también hay que decirlo, para dejar atrás la eliminación en octavos de final de la Copa de la Reina a los pies de las madrileñas. No será nada fácil. Saben, por experiencia propia, que tanto el rival como la pista plantean siempre enormes dificultades a las visitantes. El año pasado, los tres puntos se quedaron en Leganés en un partido muy disputado (2-1).

Toca, por tanto, prescindir de la clasificación y competir a fondo desde el primer minuto. Las catalanas confían en la intensidad creciente desplegada por el bloque de Esplugues de Llobregat en esta segunda vuelta para decantar el partido a su favor. Pero no hay nada escrito y en el último tercio del campeonato contra formaciones que se juegan la permanencia, aún menos.

Las madrileñas disponen de una plantilla compacta y competitiva que ha hecho méritos para estar mucho mejor situada en la clasificación. Esta es la cuarta temporada del Leganés F.S. 1ª división.
_____________________________________________________
Leganés / Pabellón La Fortuna

Sábado 29 de febrero / 18h

22ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

Leganés F.S. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba