Saltear al contenido principal
Prèvia 23a Jornada Del Sènior Femení || Previa 23ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 23a Jornada del Sènior Femení || Previa 23ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep el Xaloc d’Alacant amb la intenció de retrobar-se amb la victòria

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al Xaloc Alacant F.S. el dissabte 7 de març (16h) al Complex Esportiu Municipal de Les Moreres en partit de la 23a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les alacantines, que han guanyat un únic partit i tenen 3 punts, pugnen per sortir de la cua de la classificació. Les espluguines, setenes amb 35 punts, juguen per retrobar-se amb la victòria després de perdre a Leganés i i així poder consolidar-se a la part alta de la zona tranquil·la de la taula.

Les catalanes han preparat el duel contra les alacantines amb intensitat després del mal resultat obtingut dissabte passat i de les fragilitats evidenciades pel joc de l’equip. Tenen intenció d’anar a per totes des del primer moment per evitar sorpreses negatives en els minuts inicials, decisius per encarar el matx amb garanties, per molt que els partits no es decideixin fins al final.

El matx amb el Xaloc Alacant F.S., desequilibrat si es mira exclusivament la classificació, es veu més igualat, si es recorda que el de la primera volta (2-4) no es va decantar a favor de la Penya Esplugues fins als instants finals i si s’observa la línia ascendent del quadre alacantí.

A pesar de formar part d’un club històric del futbol sala alacantí, el conjunt femení del Xaloc Alacant F.S. ha debutat a 1a divisió aquesta temporada. D’aquesta manera, s’han unit a la llista de grans equips alacantins, com l’històric Femesala d’Elx o l’actual Universitat d’Alacant.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres 

Dissabte 7 de març / 16h 

23a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió 

A.E. Penya Esplugues – Xaloc Alacant F.S.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Xaloc de Alicante con la intención de reencontrarse con la victoria

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al Xaloc Alacant F.S. el sábado 7 de marzo (16h) en el Complex Esportiu Municipal de Les Moreres en partido de la 23ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las alicantinas, que han ganado un único partido y tienen 3 puntos, pugnan por salir de la cola de la clasificación. Las espluguenses, séptimas con 35 puntos, juegan para reencontrarse con la victoria después de perder en Leganés y así poder consolidarse en la parte alta de la zona tranquila de la tabla.

Las catalanas han preparado el duelo contra las alicantinas con intensidad tras el mal resultado obtenido el pasado sábado y de las fragilidades evidenciadas por el juego del equipo. Tienen intención de ir a por todas desde el primer momento para evitar sorpresas negativas en los minutos iniciales, decisivos para encarar el encuentro con garantías, por mucho que los partidos no se decidan hasta el final.

El encuentro con el Xaloc Alacant F.S., desequilibrado si se mira exclusivamente la clasificación, se ve más igualado, si se recuerda que el de la primera vuelta (2-4) no se decantó a favor de la Penya Esplugues hasta los instantes finales y si se observa la línea ascendente del cuadro alicantino.

A pesar de formar parte de un club histórico del fútbol sala alicantino, el conjunto femenino del Xaloc Alacant F.S. ha debutado en 1ª división esta temporada. De este modo, se han unido a la lista de grandes equipos alicantinos, como el histórico Femesala de Elche o la actual Universidad de Alicante.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres 

Sábado 7 de marzo / 16h 

23ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división 

A.E. Penya Esplugues – Xaloc Alacant F.S.

Volver arriba