Saltear al contenido principal
Prèvia 22ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 22ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 22ª Jornada del Sènior Femení || Previa 22ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep el líder, el potent Burela FS gallec, sense res a perdre

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al CD Burela FS Pescados Rubén, el dissabte 23 de març (16h), al Complex Esportiu Municipal de Les Moreres en partit de la 22ª jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les gallegues que lideren la classificació en solitari amb 60 punts van llançades cap al títol. Les espluguines, setenes amb 35 punts, viuen moments difícils però saltaran a la pista amb l’aspiració de retrobar les bones sensacions.

Sense res a perdre contra un rival experimentat i ple d’internacionals, l’AE Penya Esplugues sap que la visita d’un rival de tanta entitat és una oportunitat excel·lent per reivindicar-se. El matx es presenta molt complicat però plantar cara amb èxit al líder representaria recuperar la confiança en el joc col·lectiu i la dinàmica positiva de la primera volta. I puntuar significaria trencar amb la mala ratxa dels últims partits. En una lliga igualada on no hi ha rivals petits, com queda demostrat cada cap de setmana, les blanc-i-vermelles es disposen a intentar jugar les seves cartes.

Però el potent Burela FS Pescados Rubén, amb una plantilla 100% professional, arriba disposat a conquerir la tercera lliga de la seva història. Les seves són xifres de vertigen. Només una derrota en 21 partits, just al camp del totpoderós Futsi Atlético Navalcarnero. L’únic rival que li podria arrabassar el títol. Les gallegues porten 90 gols a favor – gairebé cinc per partit — per 23 en contra. Guanyadores de dues lligues (2012-13 i 2015-16), s’han classificat sempre entre les quatre primeres en les últimes vuit temporades.

__________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Dissabte 23 de març / 16h

22ª jornada Lliga Futbol sala femenina 1ª divisió

A.E. Penya Esplugues – CD Burela FS Pescados Rubén

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al líder, el potente Burela FS gallego, sin nada que perder

La AE Penya Esplugues se enfrenta al CD Burela FS Pescados Rubén, el sábado 23 de marzo (16h), en el Complex Esportiu Municipal de Les Moreres en partido de la 22ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las gallegas, que lideran la clasificación en solitario con 60 puntos, van lanzadas hacia el título. Las espluguenses, séptimas con 35 puntos, viven momentos difíciles pero saltarán a la pista con la aspiración de reencontrar las buenas sensaciones.

Sin nada que perder contra un rival experimentado y lleno de internacionales, la AE Penya Esplugues sabe que la visita de un rival de tanta entidad es una oportunidad excelente para reivindicarse. El encuentro se presenta muy complicado pero hacer frente con éxito al líder representaría recuperar la confianza en el juego colectivo y la dinámica positiva de la primera vuelta. Y puntuar significaría romper con la mala racha de los últimos partidos. En una liga igualada donde no hay rivales pequeños, como queda demostrado cada fin de semana, las blanquirojas se disponen a intentar jugar sus cartas.

Pero el potente Burela FS Pescados Rubén, con una plantilla 100% profesional, llega dispuesto a conquistar la tercera liga de su historia. Sus cifras son de vértigo. Sólo una derrota en 21 partidos, justo en el campo del todopoderoso Futsi Atlético Navalcarnero. El único rival que le podría arrebatar el título. Las gallegas llevan 90 goles a favor – casi cinco por partido – por 23 en contra. Ganadoras de dos ligas (2012-13 y 2015-16), se han clasificado siempre entre las cuatro primeras en las últimas ocho temporadas.

__________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Sábado 23 de marzo / 16h

22ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

A.E. Penya Esplugues – CD Burela FS Pescados Rubén

Volver arriba