Saltear al contenido principal
Prèvia 23ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 23ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 23ª Jornada del Sènior Femení || Previa 23ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita la pista del C.D Leganés F.S. en un partit ple de dificultats

L’AE Penya Esplugues es desplaça a Madrid per enfrontar-se al C.D. Leganés F.S. , el dissabte 30 de març (17.30h), al pavelló La Fortuna de Leganés en partit de la 23ª jornada de la lliga femenina de 1ª divisió de futbol sala. Les madrilenyes, dotzenes amb 16 punts, juguen per fugir de la cua. Les espluguines, vuitenes amb 35 punts, pugnen per mantenir-se entre les vuit primeres places que donen accés a jugar la Copa.

Després de recuperar les sensacions col·lectives dissabte passat contra el líder, l’A.E. Penya Esplugues ha entrenat aquesta setmana amb la il·lusió de retornar a la senda de la victòria però molt conscient que el partit contra el C.D. Leganés F.S. és un compromís ple de dificultats. No hi ha rival petit en aquesta lliga, més quan els equips s’estan jugant el ser o no ser a la recta final de la competició.

La del Leganés és una pista incòmoda per les blanc-i-vermelles que la temporada passada no van passar de l’empat (2-2) en un partit molt igualat. I aquesta temporada, a casa, només van aconseguir vèncer a les madrilenyes per la mínima (3-2). L’equip dirigit per Cinto Garcia saltarà a la pista madrilenya amb l’ànim de desplegar el seu joc col·lectiu — intens en defensa i efectiu en atac – i decantar la balança per endur-se els tres punts.

Aquesta és la tercera temporada del C.D. Leganés F.S. a 1a divisió. Tot i la seva classificació, és un bloc compacte i molt actiu que no dona cap pilota per perduda i que sap jugar les seves cartes, especialment com a local, a l’escalf del seu públic.

________________________________________________________

Leganés / Pavelló La Fortuna

Dissabte 30 de març / 17.30h

23ª jornada Lliga Futbol sala femenina 1ª divisió

C.D. Leganés F.S. – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita la pista del Leganés F.S. en un partido lleno de dificultades

La A.E. Penya Esplugues se desplaza a Madrid para enfrentarse al C.D. Leganés F.S. , el sábado 30 de marzo (17.30), en el pabellón La Fortuna de Leganés en partido de la 23ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las madrileñas, doceavas con 16 puntos, juegan para huir de la cola. Las espluguenses, octavas con 35 puntos, pugnan por mantenerse entre las ocho primeras plazas que dan acceso a jugar la Copa.

Después de recuperar las sensaciones colectivas el pasado sábado contra el líder, la A.E. Penya Esplugues ha entrenado esta semana con la ilusión de volver a la senda de la victoria pero muy consciente de que el partido contra el C.D. Leganés F.S. es un compromiso lleno de dificultades. No hay rival pequeño en esta liga, más cuando los equipos se están jugando el ser o no ser en la recta final de la competición.

La del Leganés es una pista incómoda para las blanquirojas que la temporada pasada no pasaron del empate (2-2) en un partido muy igualado. Y esta temporada, en casa, sólo lograron vencer a las madrileñas por la mínima (3-2). El equipo dirigido por Cinto Garcia saltará a la pista madrileña con el ánimo de desplegar su juego colectivo — intenso en defensa y efectivo en ataque – y decantar la balanza para llevarse los tres puntos.

Esta es la tercera temporada del C.D. Leganés F.S. en 1ª división. A pesar de su clasificación, es un bloque compacto y muy activo que no da un balón por perdido y que sabe jugar sus cartas, especialmente como local, al calor de su público.

________________________________________________________

Leganés / Pabellón La Fortuna

Sábado 30 de marzo / 17.30h

23ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

C.D. Leganés F.S. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba