Saltear al contenido principal
Prèvia 24ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 24ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 24ª Jornada del Sènior Femení || Previa 24ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita la inexpugnable pista gallega del Poio Pescamar

L’AE Penya Esplugues es desplaça a Galícia per enfrontar-se al Poio Pescamar FS aquest dissabte 6 d’abril (17h) al pavelló municipal de Poio en partit de la 24ª jornada de la lliga femenina de 1ª divisió de futbol sala. L’equip gallec, cinquè amb 44 punts, ha convertit el seu camp en un feu pràcticament inexpugnable. El conjunt català, vuitè amb 35 punts, intentarà donar la sorpresa i trencar la mala ratxa de resultats dels últims partits.

Les gallegues s’han endut el triomf en 11 dels 12 partits jugats aquesta temporada a casa. Només han perdut contra el líder, el Burela FS. Les espluguines, que es van imposar (3-2) a la primera volta en un matx que es va decantar a l’últim segon, jugaran les seves cartes per treure un resultat positiu.

Serà una empresa molt difícil per les blanc-i-vermelles. El Poio Pescamar FS és un equip sòlid i ambiciós. Però no es trcta d’una missió impossible. La temporada passada les catalanes ja van sortir-ne victorioses (1-4) de manera inesperada.

L’AE Penya Esplugues saltarà a la pista amb la convicció de desplegar el seu arsenal de bon joc i amb la certesa que els enfrontaments entre els dos equips han estat últimament molt oberts i disputats.

Aquesta és la sisena temporada del Poio Pescamar FS a 1a divisió després del seu ascens l’any 2013. La temporada passada va finalitzar setè, just davant de les espluguines, que van acabar vuitenes.

________________________________________________________

Poio / Pabellón municipal de Poio

Dissabte 6 de d’abril / 17h

24ª jornada Lliga Futbol sala femenina 1ª divisió

Poio Pescamar F.S. – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita la inexpugnable pista gallega del Poio Pescamar

La AE Penya Esplugues se desplaza a Galicia para enfrentarse al Poio Pescamar FS este sábado 6 de abril (17h) en el pabellón municipal de Poio en partido de la 24ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. El equipo gallego, quinto con 44 puntos, ha convertido su campo en un feudo prácticamente inexpugnable. El conjunto catalán, octavo con 35 puntos, intentará dar la sorpresa y romper la mala racha de resultados de los últimos partidos.

Las gallegas se han llevado el triunfo en 11 de los 12 partidos jugados esta temporada en casa. Sólo han perdido contra el líder, el Burela FS. Las espluguenses, que se impusieron (3-2) en la primera vuelta en un partido que se decantó en el último segundo, jugarán sus cartas para sacar un resultado positivo.

Será una empresa muy difícil para las blanquirojas. El Poio Pescamar FS es un equipo sólido y ambicioso. Pero no se trata de una misión imposible. La temporada pasada las catalanas ya salieron victoriosas (1-4) de manera inesperada.

La AE Penya Esplugues saltará a la pista con la convicción de desplegar su arsenal de buen juego y con la certeza de que los enfrentamientos entre ambos equipos han sido últimamente muy abiertos y disputados.

Esta es la sexta temporada del Poio Pescamar FS en 1ª división tras su ascenso el año 2013. La temporada pasada finalizó séptimo, justo por delante de las espluguenses, que terminaron octavas.

________________________________________________________

Poio / Pabellón municipal de Poio

Sábado 6 de abril / 17h

24ª jornada Liga Futbol sala femenina 1ª división

Poio Pescamar F.S. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba