Saltear al contenido principal
Prèvia 25ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 25ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 25ª Jornada del Sènior Femení || Previa 25ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep el Majadahonda F.S.F., un contrincant en línia ascendent

L’A.E. Penya Esplugues s’enfrontarà al Majadahonda F.S.F. el dissabte 13 d’abril (16h) al Complex Esportiu de les Moreres en partit de la 25a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. L’equip madrileny, que va posar les coses molt difícils al Burela F.S. dissabte passat, és onzè amb 27 punts. Les espluguines, que es van retrobar amb la victòria a l’última jornada al camp del Poio F.S., són vuitenes amb 38 punts.

Les blanc-i-vermelles, amb la moral alta pels tres punts aconseguits dissabte, saltaran a la pista amb la intenció d’endur-se de nou el triomf i assentar-se a la meitat alta de la classificació. Les jugadores de l’A.E. Penya Esplugues han entrenat aquesta setmana amb la convicció d’extreure la lliçó del que ha costat deixar enrere la mala ratxa viscuda i amb el compromís d’accentuar la solidesa de la defensa i l’efectivitat de l’atac en el tram final de la lliga.

Les madrilenyes, en línia ascendent, posaran a prova la recuperació de les catalanes en una lliga igualada on no hi ha res escrit a priori. El Majadahonda F.S.F. ha puntuat com a visitant a les pistes del Femisport (0-2), Sala Zaragoza (4-4), Viaxes Amarelle (2-3) i Móstoles F.S. (3-3). Precisament, la Penya Esplugues ha sortit derrotada fa poc del camp del Viaxes Amarelle (5-3) i Móstoles (2-0).

El club madrileny és dels que no dona cap pilota per perduda i explota les seves oportunitats. Porta cinc temporades consecutives a la màxima categoria del futbol sala femení. Aquest any ja s’ha assegurat la permanència. L’any passat va acabar 12è.
_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Dissabte 13 d’abril / 16h

25a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

A.E. Penya Esplugues – Majadahonda F.S.F.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Majadahonda F.S.F., un contrincante en línea ascendente

La A.E. Penya Esplugues se enfrentará al Majadahonda F.S.F. el sábado 13 de abril (16h) en el Complex Esportiu de Les Moreres en partido de la 25ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. El equipo madrileño, que puso las cosas muy difíciles al Burela F.S. el pasado sábado, es undécimo con 27 puntos. Las espluguenses, que se reencontraron con la victoria en la última jornada en el campo del Poio F.S., son octavas con 38 puntos.

Las blanquirojas, con la moral alta por los tres puntos conseguidos el sábado, saltarán a la pista con la intención de llevarse de nuevo el triunfo y asentarse en la mitad alta de la clasificación. Las jugadoras de la A.E. Penya Esplugues han entrenado esta semana con la convicción de extraer la lección de lo que ha costado dejar atrás la mala racha vivida y con el compromiso de acentuar la solidez de la defensa y la efectividad del ataque en el tramo final de la liga.

Las madrileñas, en línea ascendente, pondrán a prueba la recuperación de las catalanas en una liga igualada donde no hay nada escrito a priori. El Majadahonda F.S.F. ha puntuado como visitante en las pistas del Femisport (0-2), Sala Zaragoza (4-4), Viaxes Amarelle (2-3) y Móstoles F.S. (3-3). Precisamente, la Penya Esplugues ha salido derrotada recientemente del campo del Viaxes Amarelle (5-3) y Móstoles (2-0).

El club madrileño es de los que no da un balón por perdido y explota sus oportunidades. Lleva cinco temporadas consecutivas en la máxima categoría del fútbol sala femenino. Este año ya se ha asegurado la permanencia. El año pasado terminó 12º.
_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Sábado 13 de abril / 16h

25ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

A.E. Penya Esplugues – Majadahonda F.S.F.

Volver arriba