Saltear al contenido principal
Prèvia 26ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 26ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 26ª Jornada del Sènior Femení || Previa 26ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita la pista del líder, el Futsi Atlético, sense res a perdre.

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al C.D. Futsi Atlético Navalcarnero aquest dissabte 27 d’abril (16.30h) al Polideportivo Municipal El Álamo (Comunitat de Madrid) en partit de la 26a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. El Futsi, líder invicte amb 69 punts, acaba de guanyar al Burela F.S.F. i s’erigeix en el màxim favorit pel títol. Les espluguines, vuitenes amb 38 punts, conscients de les enormes dificultats de puntuar estan disposades a jugar les seves cartes en un partit sense res a perdre.

El totpoderós Futsi Atlético, que ha conquistat quatre de les set últimes lligues, és l’autèntic dominador del futbol sala femení dels últims temps. Té un equip replè de jugadores experimentades, la majoria de les quals són internacionals brasileres o espanyoles. Ofensivament contundents (133 gols a favor) i resolutives en defensa (38 gols encaixats), les madrilenyes només han cedit tres empats contra Ourense C.F. i F.S.F. Móstoles i A.D. Alcorcón F.S., aquest últim a camp propi.

El matx es presenta molt complicat per les espluguines (73 gols a favor i 55 en contra) que no acaben de revalidar la regularitat en el joc i la solidesa en els resultats que les va dur, per exemple, a tutejar a les madrilenyes al CEM Les Moreres a la primera volta, tot i acabar perdent per la mínima (2-3).

Amb l’enfrontament de dissabte l’A.E. Penya Esplugues inicia l’esprint final per guanyar-se el dret a jugar la Copa d’Espanya per primera vegada a la seva història. Queden cinc partits: cinc autèntiques finals contra C.D. Futsi Atlético Navalcarnero, Ourense C.F. i Universitat d’Alacant, com a visitant, i A.D. Alcorcón F.S. i UCAM El Pozo Murcia F.S., com a local.

_____________________________________________________

Navalcarnero / Polideportivo Municipal El Álamo

Dissabte 27 de d’abril / 16:30h

26ª jornada Lliga Futbol sala femenina 1ª divisió

Futsi Atlético Navalcarnero  – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita la pista del líder, el Futsi Atlético, sin nada que perder.

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al C.D. Futsi Atlético Navalcarnero este sábado 27 de abril (16.30) en el Polideportivo Municipal El Álamo (Comunidad de Madrid) en partido de la 26ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. El Futsi, líder invicto con 69 puntos, acaba de ganar al Burela F.S.F. y se erige en el máximo favorito para el título. Las espluguenses, octavas con 38 puntos, conscientes de las enormes dificultades de puntuar están dispuestas a jugar sus cartas en un partido sin nada que perder.

El todopoderoso Futsi Atlético, que ha conquistado cuatro de las siete últimas ligas, es el auténtico dominador del fútbol sala femenino de los últimos tiempos. Tiene un equipo repleto de jugadoras experimentadas, la mayoría de las cuales son internacionales brasileñas o españolas. Ofensivamente contundentes (133 goles a favor) y resolutivas en defensa (38 goles encajados), las madrileñas sólo han cedido tres empates contra Ourense C.F. y F.S.F. Móstoles y A.D. Alcorcón F.S., este último en cancha propia.

El encuentro se presenta muy complicado para las espluguenses (73 goles a favor y 55 en contra) que no acaban de revalidar la regularidad en el juego y la solidez en los resultados que las llevó, por ejemplo, a tutear a las madrileñas en el CEM Las Moreras en la primera vuelta, a pesar de acabar perdiendo por la mínima (2-3).

Con el enfrentamiento del sábado la A.E. Penya Esplugues inicia el esprint final para ganarse el derecho a jugar la Copa de España por primera vez en su historia. Restan cinco partidos: cinco auténticas finales contra C.D. Futsi Atlético Navalcarnero, Ourense C.F. y Universidad de Alicante, como visitante, y A.D. Alcorcón F.S. y UCAM El Pozo Murcia F.S., como local.

_____________________________________________________

Navalcarnero / Polideportivo Municipal El Álamo

Sábado 27 de abril / 16:30h 

26ª jornada Liga Futbol sala femenina 1ª división 

C.D. Futsi Atlético Navalcarnero  – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba