Saltear al contenido principal
Prèvia 27ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 27ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 27ª Jornada del Sènior Femení || Previa 27ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep l’Alcorcón per començar l’esprint final de la lliga.

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta a l’A.D. Alcorcón F.S.F., aquest dissabte 11 d’abril (16h), al Complex Esportiu Municipal de les Moreres en partit de la 27a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les madrilenyes, que estan fent una segona volta excepcional, són sisenes amb 49 punts. Les espluguines, que tenen la necessitat de sumar si volen aspirar a jugar la Copa, són novenes amb 38 punts.

Aquest cap de setmana comença l’esprint final de la lliga. Queden quatre jornades, quatre autèntiques finals per l’A.E. Penya Esplugues que saltarà dissabte a la pista amb la voluntat d’endur-se la victòria contra l’A.D. Alcorcón F.S.F., un dels rivals més consistents i treballats de la categoria.

L’objectiu de les blanc-i-vermelles és complicat per l’entitat del rival i sobretot per l’excel·lent segona volta que està realitzant el conjunt madrileny. D’onze partits jugats, n’ha guanyat nou i només n’ha perdut dos, l’últim contra el Burela F.S. al final i per la mínima (1-2). Les blanc-i-vermelles també van cedir recentment contra el Burela F.S. per un marcador semblant (3-4).

Les jugadores de la Penya Esplugues, dirigides per Cinto Garcia s’han preparat a fons aquests darrers quinze dies per explotar les seves opcions. A la primera volta, es van imposar amb claredat (1-4) en un xoc ben plantejat i sobretot molt ben jugat per les catalanes.

L’A.D. Alcorcón F.S.F., un equip compacte i molt treballat, porta set temporades consecutives a 1a divisió i sempre ha acabat entre els cinc primers.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Dissabte 11 d’abril / 16h

27a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

A.E. Penya Esplugues – A.D. Alcorcón F.S.F.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Alcorcón para empezar el esprint final de la liga.

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta a la A.D. Alcorcón F.S.F., este sábado 11 de abril (16h), en el Complex Esportiu Municipal de Les Moreres en partido de la 27ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las madrileñas, que están haciendo una segunda vuelta excepcional, son sextas con 49 puntos. Las espluguenses, que tienen la necesidad de sumar si quieren aspirar a jugar la Copa, son novenas con 38 puntos.

Este fin de semana comienza el sprint final de la liga. Quedan cuatro jornadas, cuatro auténticas finales para la A.E. Penya Esplugues que saltará el sábado a la pista con la voluntad de llevarse la victoria contra la A.D. Alcorcón F.S.F., uno de los rivales más consistentes y trabajados de la categoría.

El objetivo de las blanquirojas es complicado por la entidad del rival y sobre todo por la excelente segunda vuelta que está realizando el conjunto madrileño. De once partidos jugados, ha ganado nueve y sólo ha perdido dos, el último contra el Burela F.S. al final y por la mínima (1-2). Las blanquirojas también cedieron recientemente contra el Burela FS por un marcador similar (3-4).

Las jugadoras de la Penya Esplugues, dirigidas por Cinto Garcia se han preparado a fondo estos últimos quince días para explotar sus opciones. En la primera vuelta, se impusieron con claridad (1-4) en un choque bien planteado y sobre todo muy bien jugado por las catalanas.

La A.D. Alcorcón F.S.F., un equipo compacto y muy trabajado, lleva siete temporadas consecutivas en 1ª división y siempre ha terminado entre los cinco primeros.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Sábado 11 de abril / 16h

27ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

A.E. Penya Esplugues – A.D. Alcorcón F.S.F.

Volver arriba