Saltear al contenido principal
Prèvia 28ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 28ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 28ª Jornada del Sènior Femení || Previa 28ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita a l’Ourense Envialia amb les opcions de Copa en joc

L’A.E. Penya Esplugues es desplaça a Galícia per enfrontar-se a l’Ourense Envialia C.F. aquest dissabte 18 de maig (16h) al pavelló Os Remedios en partit de la 28a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les gallegues, terceres amb 51 punts, volen consolidar-se a les posicions de privilegi per afrontar la Copa amb tranquil·litat. Les espluguines, novenes amb 41 punts, encara batallen per accedir a la Copa per primera vegada.

L’Ourense Envialia C.F. és un dels clàssics de la competició. Sempre situat en llocs capdavanters. Aquesta temporada ha forjat la seva excel·lent classificació en els partits de casa, on només ha cedit dues derrotes (Futsi Atlético i Alcorcón F.S.) i un empat (Burela F.S.). Os Remedios és una pista difícil però no inexpugnable. La temporada passada les catalanes ja es van endur els tres punts per la mínima (2-3) durant l’esprint final de la lliga.

Tot fa preveure que serà un partit molt igualat. Les blanc-i-vermelles confien en les seves opcions i saltaran a la pista amb la fèrria voluntat de guanyar. A les ordres de Cinto Garcia, la plantilla ha preparat minuciosament el matx després de recuperar la intensitat i la il·lusió guanyant dissabte passat a l’Alcorcón F.S.

L’A.E. Penya Esplugues s’està disputant amb l’Alcorcón F.S., la Universitat d’Alacant i la UCAM El Pozo Murcia les tres últimes places que queden per decidir encara per accedir a la final a vuit de la Copa de la Reina que es jugarà a Burela (Lugo) del 14 al 16 de juny.

L’Ourense Envialia C.F., que aquest any ja té assegurada la classificació, ja sap el que és guanyar la Copa (2017). L’històric club gallec ha guanyat també una lliga (2010-11) i una Supercopa (2011) sota l’antiga denominació de Ponte Ourense.

_____________________________________________________

Ourense / Pavelló Os Remedios

Dissabte 18 de Maig / 16h

28ª jornada Lliga Futbol sala femenina 1ª divisió

Ourense Envialia C.F. – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita al Ourense Envialia con las opciones de Copa en juego

La A.E. Penya Esplugues se desplaza a Galicia para enfrentarse al Ourense Envialia C.F. este sábado 18 de mayo (16h) en el pabellón Os Remedios en partido de la 28ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las gallegas, terceras con 51 puntos, quieren consolidarse en las posiciones de privilegio para afrontar la Copa con tranquilidad. Las espluguenses, novenas con 41 puntos, todavía batallan para acceder a la Copa por primera vez.

El Ourense Envialia C.F. es uno de los clásicos de la competición. Siempre situado en puestos de cabeza. Esta temporada ha forjado su excelente clasificación en los partidos de casa, donde sólo ha cedido dos derrotas (Futsi Atlético y Alcorcón F.S.) y un empate (Burela F.S.). Os Remedios es una pista difícil pero no inexpugnable. La temporada pasada las catalanas ya se llevaron los tres puntos por la mínima (2-3) durante el sprint final de la liga.

Todo hace prever que será un partido muy igualado. Las blanquirojas confían en sus opciones y saltarán a la pista con la férrea voluntad de ganar. A las órdenes de Cinto García, la plantilla ha preparado minuciosamente el encuentro después de recuperar la intensidad y la ilusión ganando el sábado al Alcorcón F.S.

La A.E. Penya Esplugues está disputando junto al Alcorcón F.S., la Universidad de Alicante y la UCAM El Pozo Murcia las tres últimas plazas que quedan por decidir todavía para acceder a la final a ocho de la Copa de la Reina que se jugará en Burela (Lugo) del 14 al 16 de junio.

El Ourense Envialia C.F., que este año ya tiene asegurada la clasificación, ya sabe lo que es ganar la Copa (2017). El histórico club gallego ha ganado también una liga (2010-11) y una Supercopa (2011) bajo la antigua denominación de Ponte Ourense.

_____________________________________________________

Ourense / Pabellón Os Remedios

Sábado 18 de mayo / 16h

28ª jornada Liga Futbol sala femenina 1ª división

Ourense Envialia C.F. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba