Saltear al contenido principal
Prèvia 29ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 29ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 29ª Jornada del Sènior Femení || Previa 29ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues es juga l’accés a la Copa en un partit decisiu contra la UCAM El Pozo Murcia

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta a la UCAM El Pozo Murcia F.S. aquest dissabte 25 de maig (18h) al Complex Esportiu Municipal Les Moreres, en partit de la 29a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les murcianes, novenes amb 44 punts, i les espluguines, vuitenes també amb 44 punts, es juguen les seves respectives opcions d’accedir pel juny a la final a 8 de la Copa de la Reina en un duel sense marge d’error.

Les jugadores de l’A.E. Penya Esplugues s’han entrenat a fons i sortiran a donar-ho tot per endur-se la victòria. Guanyar asseguraria, pràcticament, la participació per primera vegada a la Copa. Perdre, en canvi, significaria, dir-hi adéu. Empatar les deixaria a expenses, justament, de la UCAM El Pozo Murcia a la última jornada. El partit s’anuncia molt igualat, a tot o res per les dues bandes.

Les blanc-i-vermelles respecten el rival, que ha experimentat un enorme progrés aquesta temporada, però confien en la intensitat del seu joc col·lectiu per derrotar-lo. Després de dues victòries consecutives, creuen en les seves possibilitats encara que saben que serà un matx molt igualat. El de la primera volta es va acabar amb victòria mínima (3-2) per les murcianes, tot i que les catalanes s’havien arribat a avançar amb claredat (0-2).

Aquest últim cap de setmana, la UCAM El Pozo Murcia va perdre a casa (3-5) contra el potent Burela F.S. L’equip gallec, colíder amb el Futsi Atlético, també es va imposar (3-4) fa poc a la Penya Esplugues a casa.

El conjunt murcià juga per tercer any consecutiu a la màxima categoria del futbol sala femení. L’any passat va acabar desè, però té a les seves vitrines d’una etapa anterior dues lligues (2001-02 i 2002-03), tres copes (2002, 2003 i 2005) i una Supercopa (2005).

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Dissabte 25 de Maig / 18h

29ª jornada Lliga Futbol sala femenina 1ª divisió

A.E. Penya Esplugues – UCAM El Pozo Murcia F.S.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se juega el acceso a la Copa en un partido decisivo contra la UCAM El Pozo Murcia

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta a la UCAM El Pozo Murcia F.S. este sábado 25 de mayo (18h) en el Complex Esportiu Municipal Les Moreres, en partido de la 29ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las murcianas, novenas con 44 puntos, y las espluguenses, octavas también con 44 puntos, se juegan sus respectivas opciones de acceder en junio a la final a 8 de la Copa de la Reina en un duelo sin margen de error.

Las jugadoras de la A.E. Penya Esplugues han entrenado a fondo y saldrán a darlo todo para llevarse la victoria. Ganar aseguraría, prácticamente, la participación por primera vez en la Copa. Perder, en cambio, significaría, decir adiós. Empatar las dejaría a expensas, justamente, de la UCAM El Pozo Murcia en la última jornada. El partido se anuncia muy igualado, a todo o nada por ambos bandos.

Las blanquirojas respetan el rival, que ha experimentado un enorme progreso esta temporada, pero confían en la intensidad de su juego colectivo para derrotarlo. Después de dos victorias consecutivas, creen en sus posibilidades aunque saben que será un encuentro muy igualado. El de la primera vuelta se acabó con victoria mínima (3-2) por las murcianas, aunque las catalanas habían llegado a avanzarse con claridad (0-2).

Este último fin de semana, la UCAM El Pozo Murcia perdió en casa (3-5) contra el potente Burela FS. El equipo gallego, colíder con el Futsi Atlético, también se impuso (3-4) hace poco a la Penya Esplugues en casa.

El conjunto murciano juega por tercer año consecutivo en la máxima categoría del fútbol sala femenino. El año pasado acabó décimo, pero tiene en sus vitrinas de una etapa anterior dos ligas (2001-02 y 2002-03), tres copas (2002, 2003 y 2005) y una Supercopa (2005).

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Sábado 25 de mayo / 18h

29ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

A.E. Penya Esplugues – UCAM El Pozo Murcia F.S.

Volver arriba