Saltear al contenido principal
Prèvia 2a Jornada Del Sènior Femení || Previa 2ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 2a Jornada del Sènior Femení || Previa 2ª Jornada del Sénior Femenino

L’A.E. Penya Esplugues arrenca la lliga en un duel renyit a la pista de Bilbo F.S.

L’A.E. Penya Esplugues es desplaça al País Basc per enfrontar-se al Bilbo F.S. el diumenge 22 de setembre (12h) al poliesportiu San Ignacio, de Bilbao, en partit de la 2a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les basques, una de les tres formacions que van aconseguir l’ascens, s’estrenen com a locals amb la intenció de sumar els primers punts. Després d’ajornar-se el partit de la setmana passada pel temporal que es va abatre sobre el sud-est peninsular, les catalanes es desplacen amb ganes de confirmar a Bilbao el joc efectiu desplegat fa deu dies per endur-se la Copa Catalunya.

Les espluguines pugnaran per arrencar amb bon peu i puntuar, sabedores que no hi ha rival petit en una lliga tan exigent i igualada com aquesta. Més quan encara s’és al començament de la temporada i l’equip no ha adquirit, com és natural, el ritme de competició al 100%.

A les ordres de Robert Caneda, la plantilla ha preparat a fons un duel que es presenta renyit i ple d’incògnites. El Bilbo F.S. arriba avalat per una campanya 2018-19 excel·lent (26 victòries, 3 empats i 1 derrota) que va culminar amb l’ascens, i per una fèrria voluntat d’assegurar-se la permanència.

El club basc vol evitar que es perdi la categoria a les primeres de canvi, com li va passar a la temporada 2014-2015, l’única en què el club ha militat a 1a divisió fins ara. L’últim partit jugat a 1a com a locals, el 23 de maig de 2015, el va perdre (1-3) contra l’històric F.S. Gironella, del que en són hereves les espluguines. Gràcies a aquell resultat les catalanes van aconseguir la permanència ‘in extremis’. Cinc anys després, serà una altra història.
_____________________________________________________

Bilbao / Polideportivo San Ignacio

Diumenge 22 de setembre / 12h

2a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

Bilbo F.S. – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues arranca la liga con un duelo reñido en la pista del Bilbo F.S.

La A.E. Penya Esplugues se desplaza al País Vasco para enfrentarse al Bilbo F.S. el domingo 22 de septiembre (12h) en el polideportivo San Ignacio, de Bilbao, en partido de la 2ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las vascas, una de las tres formaciones que lograron el ascenso, se estrenan como locales con la intención de sumar los primeros puntos. Tras aplazarse el partido de la semana pasada por el temporal que se abatió sobre el sureste peninsular, las catalanas se desplazan con ganas de confirmar en Bilbao el juego efectivo desplegado hace diez días para llevarse la Copa Cataluña.

Las espluguenses pugnarán por arrancar con buen pie y puntuar, sabedoras de que no hay rival pequeño en una liga tan exigente e igualada como esta. Más cuando aún se es al principio de la temporada y el equipo no ha adquirido, como es natural, el ritmo de competición al 100%.

A las órdenes de Robert Caneda, la plantilla ha preparado a fondo un duelo que se presenta reñido y lleno de incógnitas. El Bilbo F.S. llega avalado por una campaña 2018-19 excelente (26 victorias, 3 empates y 1 derrota) que culminó con el ascenso, y por una férrea voluntad de asegurarse la permanencia.

El club vasco quiere evitar que se pierda la categoría a las primeras de cambio, como le ocurrió en la temporada 2014-2015, la única en la que el club ha militado en 1ª división hasta ahora. El último partido jugado en 1ª como locales, el 23 de mayo de 2015, lo perdió (1-3) contra el histórico F.S. Gironella, del que son herederas las espluguenses. Gracias a ese resultado las catalanas lograron la permanencia ‘in extremis’. Cinco años después, será otra historia.
_____________________________________________________

Bilbao / Polideportivo San Ignacio

Domingo 22 de septiembre / 16h

2ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

Bilbo F.S. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba