Saltear al contenido principal
Prèvia 30ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 30ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 30ª Jornada del Sènior Femení || Previa 30ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita la Universitat d’Alacant amb opcions d’acabar sisena

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al CD Universitat d’Alacant (UA), aquest dissabte 1 de juny (18h) al Pavelló de la Universitat, en partit de la 30a i última jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les alacantines, setenes amb 50 punts, i les espluguines, vuitenes amb 47, pugnen amb les gallegues del Poio, sisenes amb 50 punts, per l’ordre de les tres últimes places que donen accés a la final a 8 de la Copa de la Reina.

Una victòria de l’AE Penya Esplugues, combinada amb una derrota del Poio, podria atorgar finalment a les catalanes la sisena plaça. La millor classificació obtinguda fins ara per les blanc-i-vermelles. Les espluguines confien en la fortalesa de la defensa que porta tres setmanes consecutives mantenint la porteria a zero i l’efectivitat de l’atac que ronda els tres gols per partit de promig.

A la primera volta, les alacantines van endur-se la victòria (1-2) del CEM Les Moreres. Tot i això, després de guanyar els tres últims partits i classificar-se per primera vegada per la fase final de la Copa de la Reina, la Penya Esplugues ha demostrat que és capaç de plantar cara a qualsevol rival.

Aquesta temporada la UA ha perdut cinc partits a casa (Futsi Atlético, Burela FS, Alcorcón FS, Poio Pescamar i Móstoles FSF). Però, l’últim matx com a local contra el Jimbee Roldán el va guanyar amb claredat. El club alacantí, que disposa d’una plantilla competitiva i experimentada, juga a 1a divisió des de la temporada 2011-12. En els últims anys sempre havia acabat la lliga entre les quatre primeres.

_____________________________________________________

Alacant /Pavelló Universitat d’Alacant

Dissabte 1 de juny / 18h

30ª jornada Lliga Futbol sala femenina 1ª divisió

Universitat d’Alacant – A.E. Penya Esplugues

Foto: Jose Carrera

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita la Universidad de Alicante con opciones de acabar sexta

La AE Penya Esplugues se enfrenta al CD Universidad de Alicante (UA), este sábado 1 de junio (18h) en el Pabellón de la Universidad, en partido de la 30ª y última jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las alicantinas, séptimas con 50 puntos, y las espluguenses, octavas con 47, pugnan con las gallegas del Poio, sextas con 50 puntos, por el orden de las tres últimas plazas que dan acceso a la final a 8 de la Copa de la Reina.

Una victoria de la AE Penya Esplugues, combinada con una derrota del Poio, podría otorgar finalmente a las catalanas la sexta plaza. La mejor clasificación obtenida hasta ahora por las blanquirojas. Las espluguenses confían en la fortaleza de la defensa que lleva tres semanas consecutivas manteniendo la portería a cero y la efectividad del ataque que ronda los tres goles por partido de promedio.

En la primera vuelta, las alicantinas se llevaron la victoria (1-2) del CEM Les Moreres. Sin embargo, tras ganar los tres últimos partidos y clasificarse por primera vez para la fase final de la Copa de la Reina, la Penya Esplugues ha demostrado que es capaz de hacer frente a cualquier rival.

Esta temporada la UA ha perdido cinco partidos en casa (Futsi Atlético, Burela FS, Alcorcón FS, Poio Pescamar y Móstoles FSF). Pero, el último encuentro como local contra el Jimbee Roldán lo ganó con claridad. El club alicantino, que dispone de una plantilla competitiva y experimentada, juega en 1ª división desde la temporada 2011-12. En los últimos años siempre había terminado la liga entre los cuatro primeras.

_____________________________________________________

Alicante /Pabellón Universidad de Alicante

Sábado 1 de junio / 18h

30ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

Universidad de Alicante – A.E. Penya Esplugues

 

Foto: Jose Carrera

Volver arriba