Saltear al contenido principal
Prèvia 3a Jornada Del Sènior Femení || Previa 3ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 3a Jornada del Sènior Femení || Previa 3ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep el Poio Pescamar F.S., un rival molt reforçat i ambiciós

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al Poio Pescamar F.S. el dissabte 28 de setembre (16h) al Complex Esportiu Municipal de les Moreres en partit de la 3a jornada de la lliga femenina de futbol sala de 1a divisió. L’equip gallec, el que més ha fitxat aquest estiu, arriba després de passar per sobre de l’Alcorcón. L’equip català que es va estrenar amb derrota contra el Bilbo, un equip acabat de pujar, buscarà els seus primers tres punts.

Les blanc-i-vermelles han preparat el partit contra el Poio amb la convicció que necessiten guanyar fortalesa defensiva i fluïdesa atacant per competir amb garanties. L’equip disposa encara de molt marge per progressar tant en la intensitat individual com en la solidesa del joc col·lectiu.

El rival és un equip reforçat i ambiciós que ha fitxat molt aquesta temporada i que ha arrencat fort en una lliga que s’anuncia molt exigent perquè el títol es decidirà en un play-off a 4 i perquè perdran la categoria quatre equips, un més que fins ara.

Els últims enfrontaments entre els dos equips han estat sempre molt disputats. La temporada passada a les Moreres el matx va finalitzar amb victòria local (3-2) aconseguida a l’últim segon. Aquesta ja és la setena temporada del Poio Pescamar F.S. a 1a divisió després del seu ascens l’any 2013.
_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Dissabte 28 de setembre / 16h

3a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

A.E. Penya Esplugues – Poio Pescamar F.S.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Poio Pescamar F.S., un rival reforzado y ambicioso

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al Poio Pescamar F.S. el sábado 28 de septiembre (16h) en el Complex Esportiu Municipal de les Moreres en partido de la 3ª jornada de la liga femenina de fútbol sala de 1ª división. El equipo gallego, el que más ha fichado este verano, llega después de pasar por encima del Alcorcón. El equipo catalán que se estrenó con derrota contra el Bilbo, un equipo recién ascendido, buscará sus primeros tres puntos.

Las blanquirrojas han preparado el partido contra el Poio con la convicción de que necesitan ganar fortaleza defensiva y fluidez atacante para competir con garantías. El equipo dispone todavía de mucho margen para progresar tanto en la intensidad individual como en la solidez del juego colectivo.

El rival es un equipo reforzado y ambicioso que ha fichado mucho esta temporada y que ha arrancado fuerte en una liga que se anuncia muy exigente porque el título se decidirá en un play-off a 4 y porque perderán la categoría cuatro equipos, uno más que hasta ahora.

Los últimos enfrentamientos entre ambos equipos han sido siempre muy disputados. La temporada pasada en les Moreres el encuentro finalizó con victoria local (3-2) conseguida en el último segundo. Esta ya es la séptima temporada del Poio Pescamar F.S. en 1ª división tras su ascenso el año 2013.

_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Sábado 28 de septiembre / 16h

3ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

A.E. Penya Esplugues – Poio Pescamar F.S.

Volver arriba