Saltear al contenido principal
Prèvia 3ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 3ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 3ª Jornada del Sènior Femení || Previa 3ª Jornada del Sénior Femenino

Futbol Sala Femení Primera Divisió

La Penya Esplugues s’enfronta a un reforçat AD Sala Zaragoza FS

L’AE Penya Esplugues es desplaça a Saragossa per enfrontar-se al AD Sala Zaragoza FS el diumenge 14 d’octubre (12.30h) al pavelló de La Granja en partit de la 3a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les aragoneses busquen la seva primera victòria. Les espluguines, que en són conscients, s’esforçaran al màxim per tornar amb un resultat positiu d’una pista complicada.

Les noies de l’AE Penya Esplugues han entrenat fort aquesta setmana per sincronitzar les prestacions i les sensacions del seu joc. “Hem de ser conscients – diu l’entrenador Robert Caneda en declaracions a Esplugues Televisió — que ens falta molta feina per fer perquè tot i els sis punts encara estem lluny del nostre millor nivell”.

“La valoració dels primers partits és positiva – afegeix Caneda –. Els resultats, evidentment, són el que compten. Com més punts sumem ara, menys ens en faltaran en cas d’un final ajustat. Però hem de tocar de peus a terra. Només som a la segona jornada”. De la tercera, les blanc-i-vermelles tenen ganes de sortir-ne amb una victòria que les mantingui a la zona calenta de la taula. No serà gens fàcil.

La classificació actual del Sala Zaragoza FS, que encara no ha puntuat, no es correspon amb el joc desplegat dissabte passat a la pista del líder, el Burela, on va plantar cara amb atreviment a un dels favorits tot i la derrota (2-0). Les aragoneses s’han reforçat de valent aquesta temporada.

Amb l’ascens del Sala Zaragoza FS el futbol sala femení aragonès ha tancat un parèntesi de cinc anys sense equips a Primera Divisió. L’últim representant havia estat el Natudelia que va perdre la màxima categoria a la temporada 2011-12.

_________________________________

Saragossa / Pabellón La Granja

Diumenge 14 d’octubre / 12.30h

3a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

AD Sala Zaragoza FS – AE Penya Esplugues

_________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram

______________________________________________________________________________________________________________________

Futbol Sala Primera División

La Penya Esplugues se enfrenta a un reforzado AD Sala Zaragoza FS

La AE Penya Esplugues se desplaza a Zaragoza para enfrentarse a la AD Sala Zaragoza FS el domingo 14 de octubre (12.30h) en el pabellón de La Granja en partido de la 3ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las aragonesas buscan su primera victoria. Las espluguenses, conscientes de ello, se esforzarán al máximo para volver con un resultado positivo de una pista complicada.

Las chicas de la AE Penya Esplugues han entrenado duro esta semana para sincronizar las prestaciones y las sensaciones de su juego. «Tenemos que ser conscientes – señala el entrenador Robert Caneda en declaraciones a Esplugues Televisió – que nos falta mucho trabajo por hacer porqué a pesar de los seis puntos aún estamos lejos de nuestro mejor nivel».

«La valoración de los primeros partidos es positiva – añade Caneda -. Los resultados, evidentemente, son lo que cuentan. Cuantos más puntos sumemos ahora, menos nos faltarán en caso de un final ajustado. Pero debemos tener los pies en el suelo. Sólo estamos en la segunda jornada». De la tercera, las blanquirojas tienen ganas de salir con una victoria que las mantenga en la zona caliente de la tabla. No será nada fácil.

La clasificación actual del Sala Zaragoza FS, que aún no ha puntuado, no se corresponde con el juego desplegado el pasado sábado en la pista del líder, el Burela, donde plantaron cara con atrevimiento a uno de los favoritos a pesar de la derrota (2-0). Las aragonesas han reforzado su plantilla esta temporada.

Tras el ascenso del Sala Zaragoza FS el fútbol sala femenino aragonés ha cerrado un paréntesis de cinco años sin equipos en Primera División. El último representante había sido el Natudelia que perdió la máxima categoría en la temporada 2011-12.

_________________________________

Zaragoza / Pabellón La Granja

Domingo 14 de octubre / 12.30h

3ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

AD Sala Zaragoza FS – AE Penya Esplugues

_________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram

Volver arriba