Saltear al contenido principal
Prèvia 4a Jornada Del Sènior Femení || Previa 4ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 4a Jornada del Sènior Femení || Previa 4ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues visita la pista del Móstoles amb ganes d’estrenar el caseller de victòries

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al F.S.F. Móstoles el dissabte 5 d’octubre (16h), al pavelló de Villafontana en partit de la 4a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les dues esquadres miraran de guanyar el primer partit. De moment, només porten un punt, encara que les catalanes amb un partit pendent.

Les blanc-i-vermelles s’han entrenat intensament aquesta setmana amb la decidida voluntat de donar continuïtat al bon joc desplegat contra el Poio i sumar els tres punts en el desplaçament a Móstoles per aconseguir estrenar el caseller de victòries. De mica en mica, l’equip va agafant el ritme de competició i les noves incorporacions van fent seu el sistema de joc de la formació que dirigeix Robert Caneda.

El F.S.F. Móstoles, un club veterà que s’ha reforçat sense perdre les referents més experimentades, serà una bona prova de foc per les espluguines. Dissabte, les madrilenyes intentaran passar pàgina de les derrotes amb què han tancat els últims dos partits. En el curs passat el matx a Villafontana es va tancar amb victòria local (2-0).

El F.S.F. Móstoles, fundat ja fa més de 30 anys, és un històric de la categoria amb un palmarès extraordinari: dues lligues (2000-01 i 2005-06), quatre copes (2000, 2010, 2011 i 2012) i dues supercopes (2006 i 2010).
_____________________________________________________

Móstoles / Pavelló Municipal Villafontana

Dissabte 5 d’Octubre / 16h

4a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

F.S.F. Móstoles – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues visita la pista del Móstoles con ganas de estrenar el casillero de victorias

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al F.S.F. Móstoles el sábado 5 de octubre (16h), en el pabellón de Villafontana en partido de la 4ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las dos escuadras tratarán de ganar el primer partido. De momento, sólo llevan un punto, aunque las catalanas con un partido pendiente.

Las blanquirrojas se han entrenado intensamente esta semana con la decidida voluntad de dar continuidad al buen juego desplegado contra el Poio y sumar los tres puntos en el desplazamiento a Móstoles para conseguir estrenar el casillero de victorias. Poco a poco, el equipo va cogiendo el ritmo de competición y las nuevas incorporaciones van haciendo suyo el sistema de juego de la formación que dirige Robert Caneda.

El F.S.F. Móstoles, un club veterano que se ha reforzado sin perder las referentes más experimentadas, será una buena prueba de fuego para las espluguenses. El sábado, las madrileñas intentarán pasar página de las derrotas con las que han cerrado los últimos dos partidos. En el curso pasado el encuentro en Villafontana se cerró con victoria local (2-0).

El F.S.F. Móstoles, fundado hace más de 30 años, es un histórico de la categoría con un palmarés extraordinario: dos ligas (2000-01 y 2005-06), cuatro copas (2000, 2010, 2011 y 2012) y dos supercopas (2006 y 2010).

_____________________________________________________
Móstoles / Pabellón Municipal Villafontana

Sábado 5 de octubre / 16h

4ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

F.S.F. Móstoles – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba