Saltear al contenido principal
Prèvia 4ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 4ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 4ª Jornada del Sènior Femení || Previa 4ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues s’enfronta en un partit a priori molt igualat al FSF Móstoles

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al FSF Móstoles, dissabte 20 d’octubre (16h) al CEM de les Moreres en partit de la 4a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les madrilenyes arriben disposades a tallar l’excel·lent dinàmica de victòries encadenades per les espluguines. Però les catalanes jugaran per endur-se els tres punts i mantenir-se a la zona calenta de la taula.

Després del triomf a Saragossa de diumenge passat, l’AE Penya Esplugues ha encarat els entrenaments d’aquesta setmana amb elevada intensitat. Les blanc-i-vermelles saben que no s’han enfrontat encara a cap dels grans i que el Móstoles FSF serà la primera prova de foc. La progressiva millora del joc ofensiu i la consolidació del joc defensiu és el millor argument a l’hora de saltar a la pista. El partit s’anuncia a priori molt igualat.

Les noies de Robert Caneda aspiren a sumar tres punts més. Ara en tenen 9 i són segones al costat de les gallegues del Burela FS. Però no deixen de tenir els peus a terra. Partit a partit, aquesta és la divisa de l’equip –jugadores i cos tècnic– tot i els bons resultats.

Les madrilenyes, que han renovat la plantilla de l’última temporada sense perdre les referents més experimentades, són setenes amb 4 punts. Fins ara, han guanyat al Guadalcacín FS, han empatat amb el Jimbee Roldán FSF i han perdut amb el Burela FS.

El Móstoles FSF, fundat ja fa 30 anys, és un històric de la categoria amb un palmarès extraordinari: dues lligues (2000-01 i 2005-06), quatre copes (2000, 2010, 2011 i 2012) i dues supercopes (2006 i 2010).

_______________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM de les Moreres

Dissabte 20 d’octubre / 16h

4ª jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

AE Penya Esplugues – FSF Móstoles

________________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram

____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se enfrenta en un partido a priori muy igualado al FSF Móstoles

La AE Penya Esplugues se enfrenta al FSF Móstoles, el sábado 20 de octubre (16h) en el CEM de les Moreres en partido de la 4ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las madrileñas llegan dispuestas a cortar la excelente dinámica de victorias encadenadas por las espluguenses. Pero las catalanas jugaran para llevarse los tres puntos y mantenerse en la zona caliente de la tabla.

Tras el triunfo en Zaragoza del pasado domingo, la AE Penya Esplugues ha encarado los entrenamientos de esta semana con elevada intensidad. Las blanquirojas saben que no se han enfrentado todavía a ninguno de los grandes y que el Móstoles FSF será la primera prueba de fuego. La progresiva mejora del juego ofensivo y la consolidación del juego defensivo es el mejor argumento a la hora de saltar a la pista. El partido se anuncia a priori muy igualado.

Las chicas de Robert Caneda aspiran a sumar tres puntos más. Ahora tienen 9 y son segundas junto a las gallegas del Burela FS. Pero no dejan de tener los pies en el suelo. Partido a partido, esta es la divisa del equipo -jugadoras y cuerpo técnico- a pesar de los buenos resultados.

Las madrileñas, que han renovado la plantilla de la última temporada sin perder las referentes más experimentadas, son séptimas con 4 puntos. Hasta ahora, han ganado al Guadalcacín FS, empatado con el Jimbee Roldán FSF y perdido con el Burela FS.

El Móstoles FSF, fundado hace 30 años, es un histórico de la categoría con un palmarés extraordinario: dos ligas (2000-01 y 2005-06), cuatro copas (2000, 2010, 2011 y 2012) y dos Supercopas (2006 y 2010).

_______________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM de les Moreres

Sábado 20 de octubre / 16h

4ª jornada Liga Futbol sala femenina 1ª división

AE Penya Esplugues – FSF Móstoles

_______________________________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook i Instagram

 

Volver arriba