Saltear al contenido principal
Prèvia 5ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 5ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 5ª Jornada del Sènior Femení || Previa 5ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues s’enfronta al Guadalcacín FS, un rival combatiu i molt incòmode

L’AE Penya Esplugues es desplaça a Jerez de la Frontera per jugar contra el Guadalcacín FS el dissabte 27 d’octubre (18h) al Pavelló Municipal de Guadalcacín en partit de la 5a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les andaluses buscaran els primers punts de la temporada però les espluguines sortiran disposades a mantenir la ratxa de resultats positius que les ha situat segones amb 12 punts en quatre jornades.

Tot i això, el vestidor blanc-i-vermell no vol cap mena de triomfalisme. “Hem de tocar de peus a terra. Hem de ser conscients – ha subratllat l’entrenador, Robert Caneda, en declaracions a Esplugues Televisió — que ens falta molt per millorar i hem de saber que tenim molt de marge de millora, tant individualment com col·lectivament. A partir d’aquí, treballem a fons cada setmana des del dilluns perquè no hi ha cap partit guanyat a priori”.

En qualsevol cas, la Penya Esplugues està realitzant un bon començament de temporada. “Quatre de quatre i guanyar sobre la botzina al Móstoles, un rival que ens va plantar cara amb un joc esplèndid, és un enorme estímul per les nostres jugadores”, ha admès Caneda.

A pesar de les diferències a la classificació actual, les noies de l’AE Penya Esplugues saben de les dificultats que plantejarà el Guadalcacín FS, un equip combatiu, de transicions ràpides i molt incòmode per als rivals, especialment a casa.

La temporada passada no van poder derrotar al Guadalcacín FS ni a casa ni a fora, sense ser un dels grans de la lliga. Van empatar a Esplugues de Llobregat (2-2) i a Jerez (1-1). El Guadalcacín va ser l’únic dels tres ascendits que no va retornar a 2a divisió.

_____________________________________________

Guadalcacín / Pavelló Municipal

Dissabte 27 d’octubre / 18h

5ª jornada Lliga Futbol sala femenina 1ª divisió

Guadalcacín FS – AE Penya Esplugues

____________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram

____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se enfrenta al Guadalcacín FS, un rival combativo y muy incómodo

La AE Penya Esplugues se desplaza a Jerez de la Frontera para jugar contra el Guadalcacín FS el sábado 27 de octubre (18h) en el Pabellón Municipal de Guadalcacín en partido de la 5ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las andaluzas buscarán los primeros puntos de la temporada pero las espluguenses saldrán dispuestas a mantener la racha de resultados positivos que las ha situado segundas con 12 puntos en cuatro jornadas.

Sin embargo, el vestuario blanquirrojo no quiere ningún tipo de triunfalismo. «Debemos tener los pies en el suelo. Debemos ser conscientes – subrayó el entrenador, Robert Caneda, en declaraciones a Esplugues Televisió – que nos falta mucho por mejorar y tenemos que saber que tenemos mucho margen de mejora, tanto individual como colectivamente. A partir de ahí, trabajamos a fondo cada semana des del lunes porque no hay ningún partido ganado a priori».

En cualquier caso, la Penya Esplugues está realizando un buen comienzo de temporada. «Cuatro de cuatro y ganar sobre la bocina al Móstoles, un rival que nos plantó cara con un juego espléndido, es un enorme estímulo para nuestras jugadoras», admitió Caneda.

A pesar de las diferencias en la clasificación actual, las chicas de la AE Penya Esplugues saben de las dificultades que planteará el Guadalcacín FS, un equipo combativo, de transiciones rápidas y muy incómodo para los rivales, especialmente en casa.

La temporada pasada no pudieron derrotarlo ni en casa ni a domicilio, sin ser uno de los grandes de la liga. Empataron en Esplugues de Llobregat (2-2) y en Jerez (1-1). El Guadalcacín fue el único de los tres recién ascendidos que no retornó a 2ª división.

_____________________________________________

Guadalcacín / Pabellón Municipal

Sábado 27 de octubre / 18h

5ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

Guadalcacín FS – AE Penya Esplugues

____________________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram

 

Volver arriba