Saltear al contenido principal
Prèvia 6a Jornada Del Sènior Femení || Previa 6ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 6a Jornada del Sènior Femení || Previa 6ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues viatja al camp del Cidade amb l’ànim d’estrenar-se com a visitant

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al Cidade As Burgas F.S. el dissabte 19 d’octubre (17h) al pavelló de Los Remedios d’Ourense en partit de la 6a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les gallegues, que porten tres punts i són catorzenes, intentaran treure els primers punts a casa. Les espluguines, vuitenes amb 7 punts, viatgen amb l’ànim de puntuar per primer cop en un desplaçament, reforçades pels últims bons resultats.

Després d’aconseguir allunyar-se de la cua gràcies a les dues victòries seguides a casa de la setmana passada, l’A.E. Penya Esplugues s’ha entrenat a fons per desplaçar-se a terres gallegues amb opcions de sumar com a visitant. És el que li falta a un bloc que comença a agafar ritme de competició. Fins ara, aquesta temporada ha tornat amb les mans buides quan ha jugat a camp contrari.

Es tracta de trencar aquesta dinàmica. Les noves jugadores es van incorporant progressivament al sistema de joc de les catalanes i els últims resultats acompanyen. Tot i això, les blanc-i-vermelles saben que s’ha d’anar partit a partit, que els encontres es decideixen per petits detalls i que no hi ha rivals fàcils.

El Cidade As Burgas F.S., el rival d’aquest dissabte, s’ha assentat ràpidament a la màxima categoria després d’un any d’absència. Segurament perquè no ha deixat d’actuar mai com un equip de 1a divisió. Descendit el 2017-18, ha tornat a pujar una temporada més tard. Anteriorment, havia militat durant 8 temporades consecutives a 1a i fins i tot havia conquerit el subcampionat a la temporada 2014-15. Es tracta d’un equip complicat pel seu joc i per la seva experiència que s’ha rejovenit en el seu retorn a la màxima categoria.
_____________________________________________________
Ourense / Pavillón dos Remedios

Dissabte 19 d’octubre / 17h

6a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

Cidade As Burgas F.S. – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues viaja al campo del Cidade con el ánimo de estrenarse como visitante

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al Cidade As Burgas F.S. el sábado 19 de octubre (17h) en el pabellón de los Remedios de Ourense en partido de la 6ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las gallegas, que llevan tres puntos y son decimocuarta, intentarán sacar los primeros puntos en casa. Las espluguenses, octavas con 7 puntos, viajan con el ánimo de puntuar por primera vez en un desplazamiento, reforzadas por los últimos buenos resultados.

Tras conseguir alejarse de la cola gracias a las dos victorias seguidas en casa de la semana pasada, la A.E. Penya Esplugues ha entrenado a fondo para desplazarse a tierras gallegas con opciones de sumar como visitante. Es lo que le falta a un bloque que empieza a coger ritmo de competición. Hasta ahora, esta temporada ha vuelto con las manos vacías cuando ha jugado en campo contrario.

Se trata de romper esta dinámica. Las nuevas jugadoras se van incorporando progresivamente al sistema de juego de las catalanas y los últimos resultados acompañan. Sin embargo, las blanquirrojas saben que hay que ir partido a partido, que los encuentros se deciden por pequeños detalles y que no hay rivales fáciles.

El Cidade As Burgas F.S., el rival de este sábado, se ha asentado rápidamente en la máxima categoría después de un año de ausencia. Seguramente porque no ha dejado de actuar nunca como un equipo de 1ª división. Descendido el 2017-18, ha vuelto a subir una temporada más tarde. Anteriormente, había militado durante 8 temporadas consecutivas en 1a e incluso había conquistado el subcampeonato en la temporada 2014-15. Se trata de un equipo complicado por su juego y por su experiencia que se ha rejuvenecido en su regreso a la máxima categoría.
_____________________________________________________
Ourense / Pavillón dos Remedios

Sábado 19 de octubre / 17h

6ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

Cidade As Burgas F.S. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba